17 Nisan 2013 Çarşamba

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques fırçalardan en çok istediklerimi geçen aylarda artık hepimizin bildiği cloud10beauty'den  satın almıştım:) Satın aldıklarım starter kit, blush brush ve expert face brush arasında en sevdiğim fırça bu oldu sanırım.






Gerçekten çok başarılı bir allık fırçası olduğunu söyleyebilirim. Oldukça büyük bir fırça aslında ama uç kısmını allığa sürerek rahatlıkla allık uygulaması yapılabiliyor. Ben hiç denemedim ama kontür uygulaması da yapılabileceğini düşünüyorum. Kılları sentetik, ki son zamanlarda hayvan deneyleri ile ilgili fotoğrafları gördükçe bu konuya daha bir önem verir oldum:(

Fırçayı birçok kez yıkadım hiç kıl dökmedi, brush guarda gerek duymadan şekli hiç bozulmadan kurudu. Fırçanın dik bir şekilde düz zeminlerde durabilmesi de güzel bir detay olmuş bence:)

Fırçayı kesinlikle tavsiye ederim , iyi bir allık fırçası  istiyorsanız ama High-End markaların fiyatları gözünüzü korkutuyorsa bir şans verin:)

Fırçayı 12 Euro'ya satın aldım kargo ücreti de yanlış hatırlamıyorsam 5 Euro'ydu. Ben birden çok ürün satın aldığım için hepsinin kargo ücretini 5 Euro olarak ödedim.

Sevgiler...

1 yorum:

  1. yaaaa ;(( bende ilk görünce tekrar satıcan sandım real tech.leri.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...