5 Mart 2013 Salı

8 Mart WishList!

8 Mart yaklaşıyor diye uzun zamandır kozmetik alışverişi yapmıyordum, 8 Mart'ta kendime biraz izin verebilirim yani:)

İndirim kesinmiş gibi davranıyoruz ama umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz:)


Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner - 02 Brown : Uzun zamandır kahverengi jel eyeliner istiyorum, Maybelline'in kahverengisini de sevdim. Eğer standlarda bulabilirsem kesin alacağım, biliyorsunuz Maybelline her yerde satılıyor.


Rimmel London Apocalips : Bu stainimsi glossları birçok blogda gördünüz ,ben de çok merak ediyorum kendilerini. Eğer denediğimde de beğenirsem Luna ve Celestial renklerini almayı düşünüyorum. Rimmel London Watsons'larda satılıyor.



BeeBeauty Vücut Ürünleri : BeeBeauty markasını uzun zamandır denemek istiyordum ama bitmek tükenmek bilmez bakım ürünleri stoğum yüzünden deneyememiştim. Gratis'lerde BeeBeauty markası indirime girerse özellikle Vanilya ve CheeseCake'li serinin ve Tatlı Badem ve Narlı serinin vücut losyonlarını/body Butterlarını denemek istiyorum.
Pure Beauty Cilt Bakım Ürünleri : Biliyorsunuz Pure Beauty Watsons'larda satılan Kore menşeili ve oldukça uygun fiyatlı bir cilt bakım markası. Eğer Pure Beauty de indirime girerse makyaj temizleme yağını ve antioksidan özellikli narlı göz kremini  denemek istiyorum.



Bourjois Healthy Mix Fondöten : Bourjois bildiğim kadarıyla hem Watsons'larda hem Rossman'larda hem de bazı Gratis'lerde satılıyor. Healthy mix serisini çok merak ediyorum ama sanırım artık üretilmiyormuş. Bulabilirsem ve indirimde olursa fodötenini denemek isterim.



Essence Dudak Kalemleri : Essence da Gratis ve Rossman'larda satılıyor. Şimdilik aklımda bir renk yok beğenirsem bir iki renk alabilirim.



Essence Long Lasting Göz Kalemleri : Göz kalemlerinden de özellikle bloglarda çok methini duyduğum Hot Chocolate rengini istiyorum.


Tabi çalıştığım için mağazaları anca akşam gezebileceğim, umarım standlar boşalmamış olur:)


Sevgiler...




4 yorum:

  1. işte böyle listeler 8 mart gelmeden eksiklerimizi görmemizi sağlıyor çook teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Benim listem yalan oldu.The balm dışında planlamadığım şeyler alıp asıl planladıklarımı alamadım.

    YanıtlaSil
  3. merhabaa bloğunla yeni tanıştım hemen takibe aldım çok sevimli gözüküyor.
    http://glpnr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel ürünler,umarım almışsındır tümünüde.bloğunu takipteyim,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...