19 Şubat 2013 Salı

The Body Shop İndiriminden

Biliyorsunuz TBS Ocak ayında indirimdeydi ( evet yazıyı yazmakta geç kaldım:( ) . Body Butterların çoğu , büyük boy duş jelleri, bazı makyaj ürünleri ve yılbaşı serilerinin tümü %50 indirimdeydi. Benim payıma aşağıda gördüğünüz ikili düştü.



Yılbaşı serilerinin üçünün kokusunu da sevdim aslında ( en az gingerlı olanı ) ama bu Vanilla Bliss serisinin kokusuna tek kelimeyle bayıldım! Benim gibi şekerli kokulardan haz etmeyen bir insanı bile kendine aşık edebilen bu kokuyu denemelisiniz:) Serinin duş jelini ve el losyonunu aldım.

Duş Jeli klasik 250 ml'lik bir duş jeli , El losyonu ise daha önce TBS'de hiç rastlamadığım bir ürün 240 ml'lik devasa ,tombik , pompalı bir ambalajda ve bir el bakım ürünü için çok büyük bir gramaja sahip.

Her iki ürünü de %50 indirimli aldım duş jeli 8,95 TL, el losyonu 9.95 TL.

Ürünleri yakında yorumlayacağım, bu sene satıştan kalktıysa bile seneye aklınızda bulunur:)

Sevgiler...

6 yorum:

  1. sütlü, vanilyalı, ballı ürünleri hem kullanmayı hem de şişede duruşlarını çok seviyorum :) güle güle kullan bu güzellikleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ben de yavaş yavaş o tür kokulara kayıyorum:) Teşekkürler...

      Sil
  2. el losyonu mükemmel görünüyor, şişesi ve kokusu için bile alırım :) indirimden ben de dünyanın şeyini stokladım, jeller losyonlar sabunlar sürüsüne bereket :) ama bu ürünü görmemiştim. bir dahakine inş :)

    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  3. Aldığın ürünler çok güzelmiş.
    İndirim ne kadar sürecek biliyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, sanırım ocak sonunda bitti:(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...