24 Şubat 2013 Pazar

Rimmel London Kate Moss Rujlar 111 ve 16

Rimmel London'ın çıkardığı Kate Moss rujlar pek meşhurlar biliyorsunuz, ben de geçenlerde Watsons'ta ikinci üründe %50 indirim kampanyası varken bu ikisini kaptım:)

Öncelikle şunu söyleyeyim Türkiye'de bu rujlar üç seri halinde satılıyor; siyah kaplı üzerindeki Kate yazısı kırmızı olanlar, siyah kaplı Kate yazısı pembe olanlar ve kırmızı kaplı Kate yazısı siyah olanlar bu seriler yazdığım sırayla satışa sürülmüşlerdi zaten. Bende ikinci ve üçüncü seriden birer ruj var.





111 (Kiss of Life)- 16


111 Kiss Of Life gerçekten orjinal bir renk, sıcak alttonlu koyu bir kırmızı bu ve gerçekten çok hoş duruyor. Özellikle büyük/dolgun dudaklarınız varsa çok havalı duracaktır:) Bu kırmızı kaplı olan seriden ve bu seri tamamen mat rujlar içeriyor, diğer rujları bilmiyorum ama 111 numara gerçekten mat ve dudakta kadife gibi duruyor. Bu duruşun bir bedeli olarak dudakları bir miktar kurutuyor tabi ama gerçekten rahatsızlık verici çatlak çatlak görünüme neden olacak bir kuruma değil bu çok hafif bir kuruma. Oldukça kalıcı bir ruj kesinlikle. Kendisine bayıldım, tavsiye ediyorum:)

16 Numara ise siyah üzerine pembe yazılı olan seriden, 111 kadar olmasa da bu da mat sayılabilecek bir ruj bence. Bu rengi tarif etmek zor biraz , çok hafif korallık barındıran bir pembe diyebilirim ( aslında biraz da mavi alttonlu olabilir:)) Bu ruj dudağı kurutmuyor bunun yanısıra oldukça da kalıcı. Dudakta çok doğal ve tatlı  duruyor, Özellikle buğday tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum. Bunu da çok seviyor ve tavsiye ediyorum.

Rujların hafif meyvemsi bir kokuları var bence rahatsızlık verecek bir koku değil.

Rujlar 4'er gr ve fiyatları 12.99 TL . ( Ben indirimle ikisini 20 TL'ye almıştım )

Rimmel'in rujlarını şaşırtıcı derecede beğenince 8 Mart indiriminde biraz Rimmel ürünü edinmeye karar verdim:)  Rimmel'in tavsiye ettiğiniz ürünleri varsa yorum yazarsanız sevinirim...


Sevgiler...



10 yorum:

  1. bu rujları bende denemek istiyorum fakat parlak rujları sevmiyorum. bu rujların dudakta duruşu nasıl canm. kadifemsi diye bahsediyorlar gerçekten öyle mi duruyor ?

    http://bakim-diyet-moda.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisi de parlak eğil aslında ama kırmızı kaplı olan seri tam anlamıyla mat ve kadifemsi duruyor.

      Sil
  2. güle güle kullan canım. bende hala 19 numarasını arıyorum. watsons mağazasına ayırttırdım en sonunda benim için ayıracaklar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi 19 numaranın swatchlarına baktım müthiş bir renkmiş cidden 8 Mart listeme bir ürün daha eklendi:)

      Sil
  3. Merhaba,

    sitenizi zevkle takip ediyorum, çok başarılı buluyorum sizi, sevgiler

    eğer benimkine de göz atmak isterseniz çok sevinirim.

    www.alisverismakyaj.blogspot.com



    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum 16 yı günlük kullanılabilecek çok tatlı bir renk, şimdi de makyajlıkareler yüzünden 19'a taktım yalnız:)

      Sil
  5. 16 dan alıcam çok hoşmuş:)
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman şimdiden güzel günlerde kullan:) Blogunu ziyaret ettim izlemeye aldım bile:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...