19 Şubat 2013 Salı

Inglot Seyahat Fırça Seti!

Ben bu seti markafoni'den almıştım fakat aldıktan sonra Inglot mağazasına gittiğimde orada da olduğunu görmüştüm, hatta hala tükenmemiş olma ihtimali de yüksek zira kasanın arka tarafındaki raflarda duruyor bu setler ve çok dikkat çekmiyorlar:)

Setimiz küçük kırmızı rugan bir çantayla geliyor. ( boyutları 14.5 x 12 cm ). Tam çantaya atmalık bir set aslında ama bizim yıldızımız tam anlamıyla barışmadı gitti:)




Setin içinde ikisi yüz fırçası olmak üzere altı adet fırça var, önceden uyarayım fırçalar fazla küçük , şimdi fırçalara tek tek bakalım;


Fondöten Fırçası : Daha önce hiçbir fondöten fırçasında rastlamadığım bir tipi var bu fırçanın:)  Doğal kılları kaliteli ,yumuşak, dökülme yapmıyor falan ama bence fondöten uygulamak için uygun bir fırça değil. Likit fondöten uygulandığında o "yol yol" görünüme neden oluyor malesef.


Pudra Fırçası : Fondöten fırçasına kıyasla çok daha başarılı bir fırça. Yine kılları doğal,yumuşak, kaliteli ve dökülme yapmıyor. Pudra uygulamasında iyi ama tüm yüze uygulama yapmak için fazla küçük bir fırça, bence ideal bir sayahat boy allık fırçası. Kendisini sevdiğimi söyleyebilirim.


 Kapaklı Dudak Fırçası : Fırçayla ruj uygulamadığımdan nasıl olduğuna dair bir fikrim yok fakat kapaklı olması güzel. Kılları sentetik. İnce uçlu olduğundan dudak çizgisi için de rahatlıkla kullanılabilir.


Göz Farı Fırçası : Geniş bir far fırçası, tüm göz kapağına tek renk far uygulamak için ideal , güzel bir fırça. Blending de yapılabilir ama ben denemedim. Doğal ve yumuşak kılları var , dökülme yapmıyor. Bu fırçayı gerçekten sevdim!


Kapatıcı Fırçası : Hiç kullanmadığım bir fırça daha! Diğer fırçaların aksine bu fırçanın  da kılları sentetik. Kapatıcı uygulamak için de ideal boyutta ama uygulama performansına dair yorum yapamayacağım.


Açılı Fırça : Ben ince eyeliner sürmeyi sevdiğimden bana biraz kalın geldi. Ama kalın eyeliner çekenler çok sevecektir.  Ben ayrıca farları liner olarak sürmek için de kullanıyorum bu konuda da başarılı.


Bu seti almasam da olurmuş hani , ama seyahatlerde kullanışlı olacağını düşündüğümden pişman da değilim:)

Setin normal fiyatı 90 TL ben %50 indirimle 45 TL'ye almıştım. 45 TL'lik bir set için ( hakkını yememek gerek ) başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, özellikle doğal kıllı olan fırçaların kılları çok kaliteli.

Son olarak Avene Ürünleri hediye ettiğimiz çekilişimize katılmak için TIK TIK!

Sevgiler...




1 yorum:

  1. Ben de aldım bu setten.Tam çantaya atmalık.Dışarıda makyaj tazelemek için iyi bişey.Fakat henüz hiç kullanmadım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...