9 Şubat 2013 Cumartesi

Biraz da Dekorasyon Alışverişi! Tasarım Yastıklar

Uzun zamandır yatağımın üstüne orjinal desenli yastıklar almak istiyordum, aradığım tarzdakileri apolena.com'da buldum ve uzun cidden uzuuun uğraşlar sonucunda beğendiklerimi ikiye indirgeyebildim:)

Öncelikle kararsız bir yapınız varsa işiniz zor zira sitede aşırı fazla çeşit var ve gerçekten her şey  çok şirin:) Sitede ev tekstili üzerine pek çok ürün var ; yatak örtüleri, kanvas tablolar , kanvas saatler ve en çok da özel tasarım yastıklardekorayon aşıklarını zıvanadan çıkarabilir:)

Ben kırmızı ağırlıklı odamda , daha önceden sahip olduğum yastıklarla kombinleyebileceğim şekilde şu ikiliyi seçtim;


 Gönderim yaptıkları kutunun üstünde bayıldığım Apolena amblemleri var , çok güzel düşünülmüş.




Yastıklar arka tarafında Apolena amblemi ve çiçekler olan şeffaf plastikten, ağzı fermuarlı bir kılıfta geliyor, annem hemen bu kılıfları sahiplendi kesin kullanır bir şekilde:)



Yastıkların arkası kadifemsi bir kumaştan ve düz renk, desenlerden sıkılırsanız ters çevirip kullanabilirsiniz rahatlıkla. Ayrıca kenarlardaki şeritlerin altında gizli bir fermuar var ve kılıfları bu fermuar sayesinde çıkarıp yıkayabiliriniz ( fotoğraflamayı unutmuşum).

Yatıklar gerçekten çok kaliteli , her detay düşünülerek yapıldığını anlıyorsunuz.

 
Köpekli yastığı BURADAN inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Yastığın ebatları 43x43 cm ve şu an indirimli fiyatı 29.90 TL.


Noel babalı bu şirin yastığı ise BURADAN inceleybilir ve satın alabilirsiniz.Yastığın ebatları 43x43 cm ve şu an indirimli fiyatı 32.90 TL.



Ben yeni yastıklarımı eskiden sahip olduğum bu yastıklarla kombinleyerek kullanıyorum bence çok şirin ikililer oldular:)

Siteden ürünler 2 iş günü içinde ulaştı, paketleme de çok başarılıydı. Annem de yastıkları görür görmez salondaki koltuklarımız için yastık bakmaya koyuldu, şu an seçim aşamasında:)

Bundan böyle bloga dekorasyon içerikli ve etiketli postlar da ekleyeceğim, yakınlarda yaptığım mum alışverişini yazabilirim mesela:)

Sevgiler...

İyi Haftasonları...

3 yorum:

  1. çok tatlılar yaa , iyi günlerde kullan bayıldım hemen siteye gidiyorum;)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bayıldımm bu yastıklara ben de hemen sitesine gidiyorum :) güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yastıkların hepsi şahane :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...