8 Ağustos 2012 Çarşamba

Yves Rocher Minceur Intensive - Triple Action Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Vücut Kremi

Bu tarz ,vaatleri olan ürünleri ( selülit, çatlak, kırışıklık vb.) uzun süre düzenli bir şekilde kullanmadan yorumlamak doğru gelmiyor bana.Bu ürünü yaklaşık 2 ay boyunca kullandım, dün itibariyle de bitirdim ve artık yorumlayabilirim.

Selülitleri yok etme, sıkılaştırma ve şekillendirme olmak üzere 3 etkisi olan bu krem Yves Rocher'in tartışmasız en iddialı yaz ürünüydü. Ben de çıktığı günden beri merak ediyordum bu ürünü, iyi ki tembelliğimi yenip denemişim!







Ürünün içeriğini fotoğraftan görebilirsiniz fakat öne çıkan etken maddelerinden bahsetmem gerekirse; yeşil kahve çekirdekleri selülit karşıtı etkisiyle, yeşil çay polifenolleri şekillendirici etkisiyle  ve Asya Sentellası özü sıkılaştıcı etkisiyle göze çarpıyor.

Ürün fotoğraflarda gördüğünüz gibi renkli ve losyonla jel arasında orta kıvamlı bir yapıda, dağıtması oldukça rahat , cilt tarafından hızla emiliyor. Ürünün değişik böyle kafeini andıran bir kokusu var , kesinlikle rahatsız edici değil. Ayrıca jel formuna yakınsadığı için ferahlatıcı bir etkisi de var, yaz aylarında severek kullanabilirsiniz.

Ürünün her gün düzenli bir şekilde kullanılması gerekiyor, ben yaklaşık 2 ay boyunca her akşam uyguladım. Ürün 150 ml ve sadece üst-arka bacak bölgesinde kullanırsanız 2 ay rahatlıkla dayanıyor. Zaten açıldıktan sonra 6 ay içerisinde de tüketilmesi gerekiyor.

Ürününün selülit üzerinde ciddi anlamda etkili olduğunu söyleyebilirim. Tek kutu bile selülit konusunda gözle görülür bir etki sağladı. Selülit kremi arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok başarılı!

Diğer iki etkisine gelirsek ; sıkılaştırma ve şekillendirme konusunda da sonlara doğru farkı gözlemlemeye başladım. Fakat bu iki konuda gözle görünür bir sonuç elde etmek için en az bir kutu daha kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Yine de bu etkilerin zaten dışardan sürülen bir kremle gözlemlenmesi çok zor etkiler olduğunu düşünürsek, bu ürün bu konuda da başarılı diyebilirim. Fakat sonuç almak için 2-3 kutu kullanmak gerekebilir.

Ürün laboratuvar ortamında test edilmiş. Bende herhangi bir irritasyona sebep olmadı.

Sonuç olarak oldukça başarılı bulduğum, eğer düzenli kullanırım diyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir ürün bence. Eğer deneyip yorumlamam gereken selülit kremleri olmasaydı bu üründen bir kutu daha alırdım kesinlikle.

Ürün 150 ml ve şu an 74.90 TL fakat sık sık %40 indirimde gözüme çarpıyordu, indirimli fiyatı yanılmıyorsam 52-53 TL .

Sevgiler...


5 yorum:

  1. şu anda lila kutudan gelen Clarinsi kullanıyorum bitmek üzere yazısını yazacağım ama bunu da merak ettim. bitince deneyebilirim serinlik hissi vermesi güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu hatta ikinci kutusunu da aldım:)

      Sil
  2. niveaların selülit kokularından nefret ediyorum, onunla karşılaştıracak olursak nasıl sence kokusu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani çok hoş parfümlü bir kokusu yok bu ürünün ama beni rahatsız etmedi kesinikle. Ben Nivea Selülit kreminin kokusunu bilmiyorum malesef:(

      Sil
  3. Günlük cilt, el, vücut ... bakımım için yalnızca Bionem in ürünlerini kullanıyorum vede çok memnunum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...