9 Ağustos 2012 Perşembe

Yves Rocher Expert Repair - Karite Yağlı Onarıcı Vücut Losyonu

Bu losyonu anlatmaya , "Şimdiye kadar kullandıklarımın içinde ,nemlendiriciliği en yüksek olanı!" diye başlamak istiyorum. Eğer ciddi anlamda kuruluk probleminiz varsa ya da fazla nem göz çıkarmaz diyorsanız, koşun bu losyonu alın!






*İçerik listesini yukarıdaki fotoğraftan görebilirsiniz.

Üzerinde de bulunan çok kuru ciltler için ibaresi doğru, gerçekten çok çok kuru ciltleri bile nemlendirecek kapasitede bir ürün. Benim çok kuru bir cildim yok ama aslı sevme nedenim de bu noktada kendini gösteriyor zaten, cildi bol bol nemlendirirken hiç yapış yapış bir his bırakmadığı gibi cilt tarafından rahatlıkla emiliyor.

Ürün zaten Karite Yağı içeriyor (Shea Butter) , bildiğiniz gibi karite yağı hem çok güzel nemlendiren hem onarıcı özelliği olan bir madde. Ürünün böyle bir vaadi yok ama bence hamilelikte ya da kilo alıp-verme dönemlerinde çatlakları önleme amaçlı bile kullanılabilir.

Yapısı bir losyondan ziyada kremi andırıyor öyle akışkan bir kıvamda değil ama body butter gibi katımsı da değil. Ben yapısını çok sevdim.

Küçük bir miktarla , kocamaaan bir bölgeyi nemlendirebiliyorsunuz. Yani oldukça bereketli bir ürün.

Kokusuz ürünlerden hoşlanıyosanız, bu losyondan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bence mükemmel kokuyor, hafif tatlı , beni hiç rahatsız etmeyen bir koku shea yağının kokusunu da alıyorsunuz.

Paraben içermiyor.

Ürün 150 ml ve açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.

Benim olduça başarılı bulduğum bir ürün oldu, tavsiye de ederim...

Fiyatı : 21.90 TL (Sık sık indirime giriyor)

3 yorum:

  1. bakmak lazım aslında,güzele benziyor.bu arada içerik listesini yayınladıgın için çook teşekkürler.Not;gercek shea yağının kokusu olmaz.nötr kokar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim , umarım beğenirsiniz. Bilgi için teşekkürler dahar önce sanırım Loccitane'de saf Shea Butter denemiştim ve bunda onu çağrıştıran bir koku var o yüzden böyle yazdım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...