19 Ağustos 2012 Pazar

Missha BB Cream Artık Türkiye'de

Missha markasının tüm ürünleri bir süredir misshashop.net adresinde satılıyor. Sitenin Missha Official Sitesi'nde ismi geçmediğine dair yazılar yazılmıştı ben de bu yüzden haberi blogumda vermek istemedim. Fakat artık site Missha Official Site'de yer alıyormuş, ben de gönül rahatlığıyla orjinal Missha ürünlerini bu siteden alabileceğinizi duyurmak istedim. ( Missha Official Site'ye girip Turkey linkine tıkladığınızda direk misshashop'a yönlendiriliyorsunuz. )

Sitede onlarca BB Krem çeşidi bulabilirsiniz ;

Klasik Perfect Cover BB Krem'den tutun,

 Mat ve Nem türü olarak ikiye ayrılan Vita BB Krem'e


  












Bir çok çeşidi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Fiyatları satın alınabilir bulduğumu da belirtmek istiyorum.

Ayrıca makyaj ürünlerini, saç ve cilt bakımı ürünlerini ve aksesuarları da bulabilirsiniz sitede. ( Devrik cümle kurmayı özlemişim=))

Ben daha önce Missha Perfect Cover BB Krem - 21 'i denemiş ve BURADA yorumlamıştım. Perfect Cover benim pembe alt tonlu cildim için biraz gri kaçmıştı ama diğer BB kremlerde de öyle olur mu bilmiyorum, denemek lazım:)

Siteyle de hiçbir bağlantım olmadığını belirtmek isterim, sadece BB kremler blogumda en çok rağbet gören konulardan birisi ve bilgi vermek istedim. Siteden alışveriş yaparsam daha ayrıntılı bir şekilde yorumlarımı paylaşırım.

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Ben 1-2 ay önce bu siteden Missha perfect cover ve makyaj sabitleyici aldım ve alışverişten çok memnun kaldım.Kargo çok hızlı ve paket çok sağlam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. shayna MB bende siparis verdim dun acaba ne zamana gelir ki :)

      Sil
  2. 21 yada 23 nolu ürünlerden hangisinin almalıyım missha bb crem bir fikrim yok ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  3. missha.com.tr ve misshashop.netin arasında ne fark var ikisi de güvenilir mi acaba?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...