4 Ağustos 2012 Cumartesi

KozmoTrend Alışverişim!

KozmoTrend sitesinden bu alışverişi yaklaşık 1 ay önce yaptım, anca paylaşabiliyorum.

İlk olarak testerın ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatayım:) Bu alışverişimde almış olduğum Bioderma Photoderm AKN Mat SPF30 güneş kremi daha önce bana tester olarak verilmişti, tester ürün 5 mldi ve 1 hafta kullandım, çok da sevdim . Bu alışverişimde de ürünün orjinal boyunu aldım hem de zaten memnun kalacağımı bilerek:) Ürün 40 ml ve 48.90 TL'ye satın almıştım.

Günlük olarak ayak kremi kullanmaya iyiden iyiye üşenir oldum. Sitede ürünleri incelerken Oriflame'in bu Feet Up Fresh Glow greyfurtlu ayak spreyini gördüm. Hem ayak deodorantı hem de nemlendirme vaadi olan bir ürün olunca sepete attım. Fiyatı 5.95 TL idi.



 Sitenin kutusunu sevdim, oldukça sade ve karakteristik olmuş.



Alışverişimle birlikte hediye olarak çok şeker bir cımbız ve mini paket kulak çubukları gönderilmiş, tester ürünleri tercih edebilirdim ama bunlar da güzel sevdimm:)

Paketim siparişi verdikten 2 işgünü sonra elimdeydi. Sitede fiyatlar piyasa ortalamasında genel olarak , fakat bence en güzel yanı Avon ve Oriflame ürünlerini satmaları . İki  markanın da fanı olduğumu falan sanmayın, hatta Avon'dan nefret ediyorum:) Ama kırk yılın başında da olsa bir ürünlerini denemek istediğimde temsilci arama derdinden kurtarıyor bizi bu site.

İki ürünün yorumlarını da yakında blogumda bulabilirsiniz.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Güle güle kullan canım hediye cımbız çok şeker gerçekten :) Sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok şirin buldumi teşlekkürler cnm

      Sil
  2. çok hoşmuş güle güle kullan,
    bu arada çok çok çok yeni bir blog ama belki bir göz atarsınız,
    http://birazobirazbubirdesu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz atarım tabi ki bloga... Teşekkürler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...