16 Ağustos 2012 Perşembe

Eczanemizde.com'un Tester Gönderimi Konusundaki Açıklaması!

Eczanemizde.com'dan sık sık alışveriş yapıyorum bildiğiniz gibi, alışveriş yazılarımı da yayınlıyorum blogda. Arada bu alışveriş yazılarının altına bana tester gönderilmedi gibi yorumlar geliyordu, ben elimden geldiğince fikirlerimi paylaşıyordum, ama konunun muhattabından ayrıntılı bir açıklama gelince paylaşmak istedim.

Bu konuda böyle bir açıklama yazısı yazıp paylaşmış olmaları bile işlerini ne kadar ciddiye aldıklarını ve bizleri ne kadar önemsediklerini gösteriyor, kısacası takdir ettim:)



Değerli Müşterilerimiz,
Son günlerde tarafımıza çokça sorulan bir konuda kafa karışıklığını gidermek adına bir kamuoyu açıklaması yapmak zorundayız.


Konumuz numune (tester,testir…) gönderimi:


Eczanemizde.com olarak sadece talep eden müşterilerimize numune gönderimi yapıyoruz. Lütfen sipariş notunuzda numune talebinizi (hangi marka, hangi cilt tipi... ) gibi özellikleri le belirtiniz. Talep yaparken lütfen çok dar çerçeve de talepte bulunmayınız. Xx ürününün numunesi istiyorum yerine, y markasının kuru ciltler için ürünlerini istiyorum. Veya kuru ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum….) 


Neden sadece talep eden müşterilerimize numune gönderiyoruz.
Öncelikle firmalar düzenli olarak ve her ürünün numunesini tarafımıza düzenli olarak göndermiyor.
İkinci olarak da her gün binlerce kargoya numuneleri bir düzen dahilinde tam da sizin istediğiniz şekilde eklememiz mümkün değil. (bir dönem bu şekilde yaptığımız gönderilerden sonra- bu kremde ne, bu ne işe yarıyor, ama benim cildim kuru.... türünden çok fazla şikayet telefonu aldık. Takdir edersiniz ki paketleme biriminde çalışan arkadaşlarımızın her ürünümüz hakkında bilgi sahibi olup her müşteriye uygun numuneyi göndermesi mümkün olmamaktadır.) Bu sebeple aldığınız denemek istediğiniz ürünlerin numunesi lütfen talep ediniz. 


Bununla beraber sadece numune taleplerini ne yazık ki karşılamamız mümkün değil. Çünkü eczanemizde.com olarak bu ürünlerin üreticisi veya distrübütörü değiliz. Sadece siparişlerinizin yanında numune gönderimi yapabilmekteyiz.


Yine yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı numune talebinizi birebir karşılayacağımız ile ilgili bir taahhüt altına girmiş bulunmamaktayız. 


Numune gönderimi sadece stoklar dahilinde yapılmaktadır.

Saygılarımızla
www.eczanemizde.com
444 3 110

10 yorum:

  1. tebrik ediyorum kendilerini, bu açıklama gerçekten çok hoşuma gitti, işini ciddiye alan bir fırma işte böyle olur, diğerlerine duyrulur :D :D

    YanıtlaSil
  2. Bende çoğunlukla online eczane alışverişimi eczanemizde.com'dan yapıyorum.Müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi çalışıyor.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar düşünceliler ve inceler. Takdir ettim. Daha önce alışveriş yapmamıştım oradan, bu yaklaşımlarından sonra yapmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim sorun yaşamadan alışveriş yapabileceğin ilgili bir site...

      Sil
  4. Bebek biodermanın phoderm akn mat spf30 çok iyi ya hiç vıcık vıcık olmuyor yüzün. Bloğumda en kısa zamanda yayınlayacağım :)
    http://denizkizishrine.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. bence tester sadece bloggerlara gidiyor. Eczanemizde.com dan iki kere ve baya yüklü bir
    miktarda alışveriş yaptım ve alışveriş notumda kullanmak istediğim ürünün (sebamed öyle pahalı bir markada değil) testerını istememe rağmen kutuyu açtığımda şok oldum çünkü bloggerlara bir sürü giden testerlerden yoktu. Yani eğer tester beklentisi içinde bu siteden alışveriş yapıyorsanız tavsiye etmem ama fiyatları uygun fakat ben bu ayrımcılıktan sonra bir daha kendilerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Çünkü kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Tester almak için illa blog mu açmak lazım? Bu yazımıda eczanemizde.com un reklamının yapıldığı her siteye yazıcam.

    YanıtlaSil
  6. bu arada bioderma h2o larda çok abartılıyo. benim yüzümde pütürlü şeyler oluşruedu aynısı arkadaşımda da oldu

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...