3 Mart 2012 Cumartesi

Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe'un bu ürünü Vanilya Club kutusundan çıkmıştı. Ürün simli olduğundan çok fazla kullanmadım ama oldukça memnun kaldığım bir ürün oldu.







Bu yağ saçlar, yüz ve vücut için kullanılabiliyor. Ben yalnızca vücut ve eller için kullandım fakat diğer kullanım alanlarında da başarısız olduğunu sanmıyorum.

Bu ürünün nemlendiriciliği çok çok iyi. Özellikle ellerim çok kuruyup sertleştiğinde bu ürünü kullandım ve 1-2 dk içinde ellerimi yumuşacık yaptı. Nemlendirici olarak gerçekten  çok başarılı bir ürün.

Ürünü gerdan tabir edilen bölgede kullanmak da çok mantıklı zira simli olduğundan ve hafif bronz bir rengi olduğundan çok sağlıklı bir renk ve aydınlık veriyor.

Bendeki küçük boy olduğu halde 10-15 kere kullanımla yarılayamadım bile. Biraz pahalı olabilir ama uzun süre gidecek bir ürün olduğundan fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. Tavsiye ederim.

50 ml ürün 60 TL

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Bende NuxeBody'nin vücut peelingini kullanıyorum ve çoook memnunum. İnanılmaz güzel kokuyor, bende onu tavsiye edebilirim. Bahsettiğin ürünüde en kısa sürede denemeyi düşünüyorum. Memnun kalma olasılığıma karşın şimdiden teşekkür ederim yazı için :))

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzun içerisindeki makalelileri hergün takip ediyoruz ve çok begeniyoruz,arkadaşlarla paylaşıyoruz. Burun ameliyatı fiyatları için bu siteden bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...