18 Mart 2012 Pazar

Luxy Box - Mart

Bu ayın Luxy Box'ını gerçekten çok sevdim:)
Hemen fotoğraflara ve yorumlara geçmek istiyorum;









1)L'OReal Çift Bazlı Göz Makyajı Temizleyici: Çift bazlı göz makyajı temizleyicileri özellikle waterproof makyajı çıkartmakta çok başarılı oluyorlar, en yakın zamanda deneyeceğim. Ürün tam boy, 125 ml.
2)Garnier Saf&Temiz 3'ü Bir Arada: Hem temizleyici hem maske hem de peeling olarak kullanılabilen ilginç bir ürün, stoklarım eridikten sonra kullanacağım. Ürün orjinal boy,150 ml.


Poşet Testerlar: Lapitak el ve ayak kremleri, Biotherm Skin-Ergetic Krem.

Gliss Ultimate Repair Şampuan: Bu şampuanı çıktığından beri merak ediyordum, kutudan çıkmasına çok sevindim:) Ürün deneme boy.

Maybelline Expression Kajal Eyeliner: Bana gelen koyu yeşil ve severek kullanacağım bir renk. Swatchlarını yakında eklerim . Ürün orjinal boy

La Senza Lip Gloss : Çok şirin bir rengi var yakında bunu da swatchlarım. Bu ürün de orjinal boy.

Ben bu kutuyu gerçekten çok beğendim sadace orjinal boy ürünlerin fiyatı toplamı 47 TL ediyor ve bunların hepsi kullanılabilecek ürünler, bunların yanısıra bir de deneme boy ürünler var tabi.

Kısacası 19 TL'lik fiyatıyla Luxy Box olayı kapmış bence:)

Siz de 19 TL karşılığında Luxy Box'ın her ay değişen kutularına sahip olmak isterseniz TIK TIK!

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Lip Gloss şahane görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. http://2beautyetc.blogspot.com/2012/03/my-obsession-with-lip-balms.html bak canım bunlar ne güzelmiş böyle türkiyede satılıyor mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi çok güzel görünüyor cidden.. Bunların hiçbiri Türkiye'de yok sanırım:( Ama şu EOS'a (yumurtaya benzeyen) takmıştım ben bir aralar ebayde falan satılıyor 2-3 dolar, birlikte alabiliriz cnm:)

      Sil
  3. Ben LilaKutu ve Vanilyaclub'a üye oldum ama LuxyBox'a emin olamıyorum. Şöyle cilt temizleme ürünleri kremlerden daha ziyade parfüm, kalem, ruja daha çok ağırlık veren birisine denk gelsem sadece ona üye olacağım ama henüz denk gelemedim:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...