20 Mart 2012 Salı

Cacharel Scarlett Parfüm Kofre

Cacharel Scarlett ilk çıktığından beri çok beğendiğim bir parfümdü fakat bir türlü sıra gelmedi ona.
En sonunda  kendisi bana hediye olarak geldi , Duty Free'den alındı fakat Tükiye'de  kofre olarak satılmıyor sanırım emin değilim.






Kofrenin içinde 1 adet 80 ml EDT Parfüm, iki adet 75 ml vücut losyonu var.

Parfüm buram buram çiçek kokuyor, notalarının içeriğine gelecek olursak:
Çay yapraklarının ferahlığı ve doğallığı, turunçgil meyvelerinin ve lezzetli şeftalinin keskin kokusunun iziyle birleşiyor. Parfümünün notalarını yasemin yaprakları, hanımeli  çiçeği, portakal ağacı çiçeği, armut, bal, beyaz misk, sandal ağacı oluşturmaktadır.

Benim en çok hissettiğim koku ise yasemin ve hanımeli , ki her iki çiçeği de çok severim.Kokusuna tek kelimeyle "mükemmel" diyebilirim, hafif çiçek kokularını sevenlere ve özellikle beyaz tenlilere tavsiye ederim.

Kalıcılık konusuna gelecek olursak orta derecede kalıcı bir parfüm tenden ziyade kıyafetlerde daha çok kaldığını düşünüyorum. Ama tazelemeden günü kurtarıyor.

Kofreden çıkan vücut losyonları da harika, parfümle eş kokudalar ve kıvamları çok güzel. Hem nemlendiriciliklerini hem kokularını hem de yapılarını çok sevdim. Bence losyonları parfümden bağımsız olarak da kullanılabilir.(Tabi biraz pahalı bir losyon tercihi olacaktır:))

Bu arada parfüm şişesinin tasarımı da çok güzel bence, kozmetik ürünlerde içerik kadar görünüm de önemli diye düşünüyorum.

TR satış fiyatları ise şöyle;
50 ml : 119TL
80 ml : 144TL

Son olarak Scarlett çok hoş bir yaz kokusu...

Sevgiler...

8 yorum:

  1. güle güle kullan canım.bende bu şişenin ambalajına hep bayılmışımdır.

    YanıtlaSil
  2. Tam baharlık:) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Hiii ambalajlarına aşık olmuş olabilirim! Parfüm delisi biri olarak bu kokuyu nasıl kaçırdım kendimi kınıyorum, aşırı merak ettim:)


    Blogumda çekilişim var, bekleriiim:)
    Sevgiler...

    http://birdilimportakal.blogspot.com/2012/03/bakn-burada-ne-varms-hediye-zaman.html

    YanıtlaSil
  4. ay bu benim bi ara favori parfümümdü.muhteşem bir seçim,ayrıca çiçek kokusu ve hafif şekerli koku sevenlerde kaçırmasın...

    YanıtlaSil
  5. favori parfumum cok severek kullaniyorum :))0 cok kiskandimm valla gule gule kullann

    YanıtlaSil
  6. "Scarlet who are you?" demekten kendimi alamadım. Ben de istiyorum. Zaten yasemin kokusunu çok severim. Zara'nın yasein kokulu parfümü de hem çok güzel kokuyo hem de fiyatı uygun denemenizi öneririm. Tabi benim üstümde çok kalmıyordu belki sizde kalır.

    YanıtlaSil
  7. Şişesi ne kadar güzelmiş, bayıldım. Kokusunu da merak ettim :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. bu parfüm türkiyede artık SATILMIYOR kızıma hediye almak istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım yardım ederseniz sevinirim :(:(:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...