12 Kasım 2011 Cumartesi

Yves Rocher Kayısılı Peeling

Peeling yapma alışkanlığım yok aslında, arada bir aklıma geldikçe yapıyorum sadece. Bu peeling bütün bloglarda o kadar övülmüştü ki ilk yves rocher alışverişim sırasında almadan edemedim.

Yves Rocher " Doğal " sıfatını arkasına almış gidiyor ama içerik listesinde görebileceğiniz gibi çeşit çeşit paraben var ürünün içinde. Ben ürünlerin içeriklerine , paraben içerip içermediğine falan pek dikkat eden biri değilim ama en azından doğalız demesinler...

Üründen oldukça memnun kaldım ben. Haftada bir ya da iki kez kullanın diyor arkasında ben de öyle yapıyorum haftada bir kez mutlaka kullanıyorum , bazen ikiye çıkıyor sayı. Bir kere kokusu mükemmel, sırf kokusu için bile bu ürün kullanılabilir. Peeling yaptıktan sonra cildimi yumuşatıyor, derisi soyulan bölgelerdeki soyulmayı azaltıyor/gideriyor, sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Yalnız tanecikleri çok sert , biraz nazik kullanmanız lazım aksi takdirde yüzünüzü çizebilirsiniz.

Ürün 50 ml ve bana uzun süre gider gibi. ( Bloglarda okuyorum çok hızlı tüketenleri ama nasıl çok hızlı tüketilebilir haftada en fazla iki kez kullanılabilen bir ürün bilmiyorum:)) Ben 8.90 TL'ye almıştım indirimle...

Ben bu ürünü bittikçe alırım, size de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim:)

English

This scrub smells pleasant , even you may use this scrub because of its smell. It makes my skin soft and healthy. But it has stiff particles so you should be careful while using it , otherwise it may draw your skin.

I will absolutely  buy this again when it ends.


Sevgiler...

7 yorum:

  1. ben de çok severek kullanıyorum,alırken bana da nazikçe kullanın demişlerdi.Hem ucuz hem kaliteli işe yarayan bir peeling.Ayrıca içeriğine baktığımda ben de aynı şeyleri düşünmüştüm.Kahveli duş jeli de beni benden alıyor tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. bunu ben de her yerde görüyorum ama kremsi göründüğünden korktum yağlı cildi daha da yağlı bırakır mı diye

    YanıtlaSil
  3. Sevgili kitten benim cildim yağlı ama çok severek kullanıyorum yağlı bir hissin aksine kuru ferah arınmış bir cilde sahip olunuyor kesinlikle tavsiye ederim ben,nacizane fikrim tabi :)

    YanıtlaSil
  4. Bende bir deneyeyım oyleyse:)

    YanıtlaSil
  5. hem işe yarıyor hem de güzel kokuyorsa daha ne olsun :D bilgi için teşekkürler çok çok :))

    YanıtlaSil
  6. güzel bişeye benziyor :)

    YanıtlaSil
  7. Kepslok:Kahveli duş jelini deneyeceğim:) Peeling konusundaki fikirlerimiz aynı:)
    Kitten: Kepslok'un da söylediği gibi kremsi yapısı yağlı bir hisse neden olmuyor ama içine sinmezse ardından jel yapıda bir temizleyiciyle ( Partikülsüz) yüzünü yıkayabilirsin.
    Butik Merve: TAvsiye ederim:)
    Mell'in Çöplüğü: Rica ederim umarım sen de seversin=)
    Adsız: Güzel güzel:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...