28 Kasım 2011 Pazartesi

Stila Jade Blossom Hair Refresher

Stila'nın kuru şampuanını cheapsmells'de sepete atıp atıp çıkarıyordum... En son limango'da Stila kampanyasını görünce artık almalıyım dedim:) Limango'da 20 TLydi cheapsmells'le neredeyse aynı fiyata geliyordu , en azından geldi gelecek endişesi yaşamadım.



 Ürün 2.6 oz , 75 gram kolay kolay bitecek gibi görünmüyor , uzun saçlarınız varsa bile bir şişenin 1 yıl gideceğine garanti verebilirim.
 Ben normalden yağlıya dönük saçları olan biriyim ve saçlarımı normalde 2 günde bir , yorgun ve yoğun olduğum dönemlerde 3 günde bir yıkarım. Saçlarımın üçüncü günde köklerinde hafif yağlanma olsa da köklerinden sonraki kısımları temiz görünür. Köklerindeki yağlanmayı gidermek de bu gördüğünüz şirin ürünün işi ....
 Ürünü ilk kullandığımda nefret ettim. Saçlarımı gri yaptı ve görünmez hale getirene kadar canım çıktı. Daha sonra MUA'da yorumları okudum ve memnun kalan herkesin benden farklı şekilde kullandığını gördüm. MUA'dakilerin tavsiyesi üzerine şişeyi dikey olarak değil de yatay olarak tutarak , şişenin ortasından bastırdım ve ellerimle tutup kaldırdığım saç köklerime puflar halinde ( şişeyi yatay tutunca pudra direk dökülmüyor , uçuşmak suretiyle homojen olarak dağılıyor) döktüm. Hemen ardından saçlarımı fırçaladım. Saçlarımda pudradan eser kalmadı. Saç köklerim matlaştı,  yapışıklığı gitti ve daha havalı, freş  durdu.
Performansından oldukça memnun kaldım, özellikle son günleri kurtarmak için ideal, ama benim için bir dördüncü günü daha kurtarmaz, zaten buna ihtiyaç da duymuyorum.
 Kokusu güzel , hafif çiçek ve yeşillik kokuyor. Saçda kokusu kalıyor mu bilmiyorum ama bana gelmiyor.
 Tek kötü yanı kullanımın ertesi günü saçlarınızı yıkamazsanız biraz kepek yapıyor ama ertesi gün de yıkayın artık bir zahmet:)

MUA puanı 3.9 ben de 4 veriyorum=)  MUA'da aynı şişeyi 1.5 yıldır kullanıp hala bitiremeyenler var, bu kadar uzun ömürlü bir ürün için 20 TL oldukça uygun. Bir yerlerde rastlarsanız denemenizi öneririm. Ben de bu şişeyi bitirebilirsem yeniden alırım.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. ya bu kuru şampunalrı çok merak ediyorum ama kullanmayada çekiniyorum kepek gibi görünür mü diye :)

    YanıtlaSil
  2. ben lee stafford un kuru sampuanını kullanıyorum. Kullanımı da daha kolay cunku sprey seklınde,deodorant gıbı :)

    YanıtlaSil
  3. ben sephoranın siyah olanından almıştım ama ben de yanlış mı kullanıyorum acaba? spreyi sıkıyorum fırçalıyorum ama hiç bi fark yok aynı saç

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...