29 Kasım 2011 Salı

Sephora Tekli Far - Cocoa Powder

Sephora yaz indiriminden 5 TL'ye almıştım, indirimlerde belli renkleri 5 TL'ye düşüyor ama normal fiyatlarını bilmiyorum. 5 TL'den fazla kesinlikle etmezler o kadarını söyleyebilirim:)




Mat bir koyu kahverengi. Rengi çok güzel bence, hem ince uçlu fırçalarla liner olarak çekilebilir , hem de normal göz farı olarak göz kapağında kullanılabilir. Zaten ışıltıdan çok hoşlanmadığımdan mat renkleri daha çok seviyorum, ama mat renklerin rengini vermesi her zaman daha zor olur.

Bu far rengini ciddi anlamda zor veren , pigmentasyonu zayıf bir far. Ama hakkını yemeyeyim, dibini de kazımak gerekmiyor .  Kalıcılığı iyi sayılır,bazla mükemmel oluyor.

Bu arada farlar 2 gr ve 6 ay içinde bitirilmesi gerekiyor. Ben farlar için bu son kullanma tarihini umursamıyorum ve firmaların da çakma bir ömür biçtiklerini düşünüyorum, zira 2 grlık bir far 6 ayda kesinlikle bitmez, Makeup Artist olsanız bile bitmez.



İndirim zamanı alınabilir bence...

Sevgiler...

1 yorum:

  1. Indirimde bu kadar dustuklerini bilmiyordum.Indirim doneminde kesin bakacagim. Rengi bence cok guzelmis, mat renkleri ben de seviyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...