8 Kasım 2011 Salı

kozmetikmarkalar.com Alışverişim

Geçenlerde gittiğim cilt doktoru bana en uygun olacak serinin Bioderma Sebium serisi olduğunu söylemişti. Krem olarak  sebium hydra ,yüz yıkama jeli olarak da sebium foaming gel tavsiye etmişti, cilt bakım rutinimi bu ikiliyle devam ettirme kararı aldım ve ikisinden de aldım. Makyaj temizleyici olarak da Bioderma Sensibio H2O 'dan vazgeçmeyi düşünmediğimden ikili setinden aldım. Bir de sabahları sadece La Roche Posay Hydreane Legere kullanabiliyorum, çünkü hem süper bir baz hem de gün içinde yağlanma yapmıyor, bir adet de ondan aldım.


www.kozmetikmarkalar.com sitesinde Sebium hydra kremin yanında Sebium yüz yıkama jelinin büyük boyunu hediye veriyorlardı, bu yüzden tercihimi bu siteden yana kullandım. Aldığım gün 28 Ekim'di ve yarım gündü o gün buna rağmen aynı gün kargoya verdiler paketimi ve bir iş gününde elimdeydi siparişim. Bu sitede kampanya gördükçe alışveriş yapmaya devam edebilirim. Aynı kampanya www.onlineeczanem.com sitesinde de var daha önce o siteden de alışveriş yapmıştım ve aynı şekilde hızlı gönderim yapmışlardı.

Yalnız değinmek istediğim bir nokta var; siparişimi tamamlarken müşteri notu olarak La Roche Posay yüz temizleme jellerinden herhangi birinin testerını rica etmiştim fakat göndermediler. Eczanelerin testerlara bu kadar mücevher muamelesi yapmasını cidden anlamıyorum, testerlar çalışanların yakınlarına dağıtması için değil ,zaten o markayı kullananan insanların merak ettikleri ürünleri deneyip , beğendiklerinin büyük boylarını içleri rahat bir şekilde alabilmeleri için. Tester göndermeyi nimetten saymayan online eczaneler biliyorsanız , paylaşın lütfen.

Fiyatlar şöyle;
Bioderma Sensibio H2O 500 ml ( 2 al 1 öde) 49.90 TL
La Roche Posay Hydreane Legere 40 ml 24.90 TL
Bioderma Sebium Foaming Gel 500 ml + Sebium Hydra 40 ml 39.90TL

Özellikle  Bioderma Sebium Foaming Gel 500 ml + Sebium Hydra çok uygun oldu.

Ürünleri kullandıkça yorumlarım. Sensibio H2O 'yu ŞURADA , La Roche Posay Hydreane Legere'i BURADA  anlatmıştım , şöyle bir okudum da Hydreane'ı ne kadar da kötü anlatmışım , tecrübesizlik işte:) Onu da tekrar yorumlayayım bir ara , güzel bir postu hak ediyor .

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Aldıklarınızı güle güle kullanın :) ben de o siteden alışveriş yapıyorum ancak bana 2 tane istediğim testerlardan göndermişlerdi belki ellerinde kalmamış olabilir. Bir de dergi gönderimi ücretsiz demişlerdi ancak gönderdikleri dergi açıkcası sadece bir eczane dergisi (ufacık broşür gibi 50 kuruşa da satılıyormuş )göndermişler, ben de heveslenmiştim güzel bir dergi çıkar diye. Size dergi gönderdiler mi?

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler:) evet dergiden bana da gondermisler cok incelenebilecek bir dergi degil ama guzel dusunulmus bir ayrinti ... Henüz hicbir eczaneden bir tester alabilmisligim yok o yuzden bu konuda biraz hassasim:)

    YanıtlaSil
  3. Sitelerimizden aldığınız her ürün karşılıgında fiyat ayrımı yapılmadan elimizden geldiğince her türlü tester ve broşür bilgilendirme kitapçıklarını siparişlerinize eklemekteyiz.Malum sipariş verdiğimiz firmalarda bize gönderdikleri tester ve numune benzeri şeyleri kısıtlı tutuyorlar.Dergilerimiz anlaşmalı olduğumuz firma tarafından her ay bize teslim edilir,bizde müşterilerimizin paketlerine sığabilecek dergiler göndermek zorunda kalıyoruz.Eczanemiz dergisi sizleri her ay belirli konularda bilgilendirme amaçlı dergilerdir,bunun yanında gönderdiğimiz extra dergilerimiz bulunmaktadır.Eger kargonuzda elinize ulaşmamış ise kutu ve ambalaj boyutundan dolayı sığmadığı için gönderememişizdir.
    Siz değerli müsterilerimizin olumlu,olumsuz bütün önerilerini dikkate almaktayız.
    Bu arada bloğunda yaptığı alışverişi detaylı bir şekilde anlatmış olan AlışverişDellysi'ne teşekkür ederiz.Saygılarımızla.Sağlıklı Günler Dileriz... Onlineeczanem.com I Kozmetikmarkalar.com İnternet ve Pazarlama Temsilcisi.

    YanıtlaSil
  4. Tester konusunda verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkürler... Müşteri hizmetlerine verdiğiniz önem çok önemli ve hoş ..
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Broşürden 50 kuruşu neden tırtıkladıklarını açıklamıyorlar yine de. Uzun uzun yazmış işletme mezunum:)

    YanıtlaSil
  6. www.onlineeczanem.com dan alışveriş yaptım bende.Piyasadaki alışveriş yaptığım eczanelere göre çok daha müşteri odaklı ve bonkörler.La roche posay sanırım sample konusunda biraz sığ bir marka,bu nedenle olmuş olabilir.Birdahaki alışverişinizde gönlünüzü alırlar eminim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...