15 Ekim 2011 Cumartesi

Yüz Temizleme Jellerim

Cilt bakım ürünlerinden en çabuk tükettiklerim yüz temizleme jelleri. Yüzümü tonikleyip nemlendirmeyi ihmal etsem bile yıkamayı ihmal etmiyorum, çünkü yüzümü yıkamadan kendimi ev moduna geçmiş hissetmiyorum:)
Her zaman 2-3 çeşit yüz temizleyici oluyor banyoda ben moduma göre kullanıyorum.Şu sıralar da bunlar var ama bir süre almayıp sayılarını azaltmayı planlıyorum.
1) Avon Care Rich Moisture 3 ü Birarada Temizleyici : Bu çok çok kötü bir ürün. Güya 3ü biraradaymış ama tek ürün bile etmez. Temizlemesi çok kötü, yapısı çok kötü, buram buram uydurukluk kokuyor. Zaten bence Avon'un her şeyi çok kötü=) Bunu da bir daha kesinlikle almam ( hatta artık Avon marka hiçbir şey almam). Fırçalarımı yıkıyorum bununla ama fırçalarım bile daha iyisini hak ediyor:).

2)Liquid Neutrogena Yüz Temizleme Jeli:Çok uygun bir fiyat olduğu için almıştım, ( 7 TL gibi bir şeydi). Bunu da hiç sevmedim, hem güzel temizlemiyor hem çok kurutuyor cildi. Bunu da el sabunu ve fırça temizleyicisi olarak kullanıyorum.

3) The Body Shop TeaTree Yüz Temizleme Köpüğü: Bu ürünü sevmekle nefret etmek arasında gidip geliyorum. Bir kere kesinlikle güzel temizlemiyor, makyaj çıkartma konusunda çok başarısız. Ama köpük şeklinde olması dağıtmayı kolaylaştırıyor ve cildi kurutmuyor. Ben bu ürünü makyaj yapmadığım günlerde, ve sabahları uyanınca canım temizleyiciyle yüzümü yıkamak istediğinde kullanıyorum . Bu şekilde kullanım için uygun ve idare eder.

4) SebaMed Liquid Face & Body Wash: Bu ürünü çok sevdim. Yumuşacık yapısı ve hafif kokusu, temizleyiciliği her şeyi iyi. Ben bu ürünü banyoda kullanıyorum. Duş sırasında yüzümü ve boynumu bunla yıkıyorum, vücuduma krem sürmeye üşendiğim zamanlarda vücut için de kullanıyorum. Çünkü cildi hiç kurutmuyor ve germiyor. Bittikten sonra 500 ml'lik boyunu alacağım.

5)Vichy Normaderm Yüz Temizleme Jeli: Bu jeli Normaderim Tri activ kremin yanında hediye etmişlerdi, normalde almayı düşünmeyeceğim bir temizleme jeliydi açıkcası. Ama oldukça memnun kaldım. Cildi çok güzel temizliyor, çok güzel ve hafif kokuyor ve cildi çok kurutmuyor. Tek kötü yanı kıvamını biraz koyu olması biraz daha akışkan olabilirmiş zira yüze yaymak biraz zor oluyor ama çok önemli değil. Denemek istediklerimi denedikten sonra buna geri dönebilirim.

Bunlardan birkaçı çöpü boyladıktan sonra Bioderma Sebium yüz temizleme jeli almayı düşünüyorum, kullananlar genelde memnum...

Sevgiler....

9 yorum:

  1. ben de senin gibi eve gelir gelmez yüzümü yıkarım rahat edemem =) her ürün her cilde ayrı etki yapıyo demek ki sebamed de benim cildimi çok fazla kurutuyo, ben uzun zamandır avene kullanıyorum çok memnunum onu da listene ekleyebilirsin =))

    YanıtlaSil
  2. canım ben DALİN bebek şampuanı ile yüzümü yıkıyorum yıllardır, çoook ama çok memnunum hem gözlerimi hiç yakmıyor hemde inanılmaz güzel çıkarıyor makyajımı, denemeni tavsiye ederim büyüm kullandığım ürünlerime veda ettim dalini çok severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
  3. Avon Care Rich Moisture 3 ü Birarada Temizleyicisini bende kullandım yorumuna sonuna kadar katılıyorum :))

    YanıtlaSil
  4. canım hislerimin yercümanı olmuşsun bende deli gibi çabuk bitiriyorum yıkama ürünlerini hergün makyaj yapınca iyi arındırmak gerekiyor bide ev moduna geçilmioyr:)

    YanıtlaSil
  5. canim ben avene cleanance jel´indne cok memnunum, her gün üc kere kullandigim halde bir aydir cok az birsey kullanmisim, cok dayanikli. Ayrica Bioderma´ninki jel gibi degil, su gibiymis, yani temizleme suyu gibi okuduklarim kadariyla : )

    YanıtlaSil
  6. ben de normadermi bitirmeye çalışıyorum şu an, koyu olması pek hoşuma gitmiyor ama asıl kokusu çok rahatsız etti beni, neden bilmem.tea tree serisini de denemek istiyorum, umarım yakında 2 al 1 ödeye girer

    YanıtlaSil
  7. Buram buram uydurukluk kokusu...taaa..buralara kadar geldi(Avon)..çok şekersiniz yahu :)))hala gülüyorum ..ama güzel!

    YanıtlaSil
  8. benim cildi. kuru yuzumdeki sivilclerin ve kirmiziliklarin geçmesi icin hangi urunu tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil
  9. benim cildi. kuru yuzumdeki sivilclerin ve kirmiziliklarin geçmesi icin hangi urunu tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...