22 Ekim 2011 Cumartesi

Kozmetik Alışverişi

Uzun zamandır aklımda olan nyx jumbo eye pencillardan gözümü karartıp ebay'den  aldım. Hem de yasak konusunda bir deneme olmuş olur. Ben Iced Mocha , Yoghurt ve Milk renklerinden aldım, elime ulaşırsa ( ki küçük bir ihtimal ) yorumlarım.
 Limango'da geçenlerde stila kampanyasını görünce çok şaşırdım zira stila Türkiye'de pek esamesi okunmayan bir marka. Fiyatlar da oldukça uygundu, yurtdışından daha uygundu hatta. Renkli nemlendiriciler 22, fondötenler 25 tl idi mesela. Ben renkli nemlendiricileri cheapsmells'den stoklamıştım ve hemen hemen aynı fiyattan almıştım. Renkli nemlendiricilerde bütün renkler vardı fakat fondötenlerde koyu renkler kalmıştı.

Ben kuru şampuan aldım, stila jade blossom hair refresher , bakalım sevecekmiyim. MUA yorumları oldukça iyiydi , kokusunun da çok güzel ve hafif olduğunu okuyunca tereddüt etmedim. 20 TL idi.

Bir de 4 lü boş kompakt aldım, bunun fiyatı fazlaca uygundu 4.90 TL:) Daha önce cheapsmellsden 5 pound+kargo 'ya aldığımdan bu fiyata görünce kaçırmadım. Şu an bunun içine koyabileceğim boşta bir farım yok ama zamanla olur:) Göz farları da vardı fiyatları 15 TL'ydi fakat çok fazla renk yoktu.

Limango'dan aldıklarım gelir tabi ama nyxler umutsuz vaka:)

Sevgiler...

6 yorum:

  1. ebay den aldığın ürünler gelebilir bende bi ara denicem... yıldızlı makyajınkiler gelmişti yasağa rağmen ama kozmetik yazdırmaması için rica etmiş satıcıdan bu sayede gelmiş... inşallah seninkiler de gelir...

    YanıtlaSil
  2. Ben de üzerine kozmetik yazmamalarını rica ettim ama pigment yazmışlar keşke brush yazın deseydim:) Umarım gelir

    YanıtlaSil
  3. illegal islere basvurdun demek : D insallah gelir canim, bence bu alisveris yasagi zaten kocaman bir sacmalik, niye hala israrla kaldirmiyorlar anlamiyorum! >: (

    YanıtlaSil
  4. Yok nyxler umutsuz vaka değil, ben Ebaydan alıyorum rimel, far filan sürekli, geliyor. Rica ediyorum cosmetic yazmayın diye üzerine bir de gift olarak işaretletiyorum. Seninkiler de gelir umarım.

    YanıtlaSil
  5. Nyx milk'i bende çok istiyordum, genel olarak geldiği söylenmiş inşallah bakalım, senin duruma göre bende bi cesaret alırım...

    YanıtlaSil
  6. nyx kalemleri hangi satıcıdan aldınız acaba?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...