25 Temmuz 2011 Pazartesi

Yeni Kozmetik- Dermo Kozmetik Cicileri

Tatilden gelir gelmez kendimi kozmetik sektörünün kollarına bıraktım haha:)) Ama uzun zamandır pek bir şey almıyordum cidden ... Aklımda bir tek sevgili Lüzümsuz İşler Uzmanı'nın ŞURADAKİ yazısında tanıttığı pudra kaldı, onu da kredi kartım geçtikten sonraya bıraktım , mutlaka alacağım ama matlaştırmasına hayran kaldım.
1) Sebamed Liquid Face&Body Wash : Uzun zamandır aklımdaydı birçok blogger'ın taze bittiler yazılarında görüyorduum ( örneğin Dörtdörtlükblog blogunun yazarlarından gösssde'nin ŞU yazısında). Deneme amaçlı 200 ml olanı aldım , eczanemizde.com 'dan 14.90 TL sanırım.
2) La Roche Posay Effaclar Duo ikili paket: Alnımda pörtleyip duran ufak tefek sivilceler için aldım, hem de nemlendirici olarak kullanacağım. La Roche'a olan güvenim sonsuz:) Bunu da birçok bloggerda görmüştüm, umarım işe yarar. Diğer kutu da ergenlik sivilceleriyle boğuşan zavallı kardeşe:)  eczanemizde.com'dan ikili kofre 70 TL.
3) La Roche Posay Hydreane Legere: Bu benim fix kremim biliyorsunuz, hazır netten sipariş verip kargoyu bedavaya getircek kadar açılmışken bir kutu da bundan alayım dedim. Süper bir nemlendirici , yazısı BURADA. eczanemizde.com'dan 24.90 TL.
Bu arada eczanemizde.com alışverişimden oldukça memnun kaldım, kargolamayı çok hızlı yaptılar ve çok ilgiliydiler. Bundan sonra alışverişlerimi bu siteden yapabilirim.
4) Flormar Bronzing Powder Face&Body : 02 numarasını aldım, baya karardım da:)  Bu son çıkan devasa bronzerı Flormar'ın. Flormar'ı sevmem ama bir şans vereyim dedim. Flormar standından 22 TL
5) Maybelline Colorsensational 422 Coral Tonic: Bu seriyi zaten seviyorum, bu renk de tam bir yaz rengi. Watsons'da bütün Maybelline ürünlerinde %25 indirim var , 15 TL.

İstediğinizin yazısını yapayım hazır boşken:) Tabi kremi biraz kullanmam lazım, şu an sağlıklı bir yorum yapamam...

Sevgiler....

8 yorum:

  1. coral tonic çok güzel bi renk gerçekteen ! ben de bi tane bitirdim bile =)

    YanıtlaSil
  2. Sebamed'den memnun kalacagini dusunuyorum ozellikle de bu sicak havalarda benim vazgecilmezim..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan hepsini :)
    Sebamed'den bende çok memnunum,4-5 şişe bitirmişimdir.Yüze,göze,vücuda,genital bölgeye kısaca vücudun her yerine kullanılabiliyor.

    Maybelline ruj dudaklarını kurutuyor mu ?

    YanıtlaSil
  4. alice: Ben de çok sevdim ama annem her sürdüğümde o ne çok cart diyip moralimi bozuyor bu yorumunu okutacağım:)
    Helena: Ben de memnun kalacağımı düşünüyorum hem yüz hem vücut için olması çok güzel:)

    Shayna: Ben de o kadar memnun kalırsam artık 500 ml lik almaya başlarım.. Maybelline Color Sensational serisi oldukça nemlendirici özellikli bir seri hatta en dudak kurutmayan rujlarımdan biri, tek kötü yanı her nemlendiricili rujda olacağı gibi sıcaklardan çok etkilenmesi=)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım hepsini;pudradan da alırsan memnun kalacağını düşünüyorum :)
    sebamedin bu ürünü bizim banyodan hiç eksik olmaz;gelip geçici süslü duş jellerinin yanında yeri hep ayrıdır:)
    flormar bronzlaştırıcı pudra ne kadar kocaman öyle:D ben minik ambalajları severim :D
    la roche posayin bu serisini almayı düşünüyorum ama project panden sonra:D o zamana kadar yorumlarını bekliciim :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım:) Sebamed gerçekten çok iyi ben güneş kremini kullanıyorum ve şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi:) Flormar bronzerdan bende istiyorum ama alamaaaamm project pan yapıyorum yasak :(( zaten çok büyük yaa bitmez de öyle sürünür bi yerlerde gider sanki

    YanıtlaSil
  7. luzumsuzisleruzmani: Alacağım en yakın zamanda canım tek kafamı karıştırade kulln 1 yılda tüketme meselesi...Project pan olayına ben de girebilsem keşke ama hiç kendime güvenmiyorum, yorumlarım bir hafta sonra falan la roche'u...
    Ezzzoo-KozmetikDosyası: SebaMed benim de yegane duş jeli+ yüz temizleme jelim olacak gibi görünüyor.. Flormar çok büyük evet ama Max Factor podra 21 gr bu 33 hem de bu vücut için de kullanılıyor biter belki de.. Teşekkürler tatlım..

    YanıtlaSil
  8. La roche posayları bende kullanıyorum,şuana kadar memnun kaldım,detaylı bilgiyi yakın zamanda bloğumda paylaşıcam.Bu arada bloğunu severek takip ediyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...