20 Temmuz 2011 Çarşamba

Iphone ile Blogger'da Post Yayınlama ve Sephora Merengue Oje

Tatildeyim dostlar:) omuzlarım 30 faktöre rağmen pancara dönünce bana odada pineklemek düştü:( ben de ilk mobil postumu yayinlayayim dedim:)
İlk önce blogger için birkac application baktım . Sadece blogpress isimli applicationı buldum, gayet kullanışlı görünüyor fakat 3 $ , tabi cimri ben hemen başka yollar aramaya başladım.
Ve beleş yöntem şudur ( bu post da bu yöntemle yazılmıştır) ; öncelikle blogger kumanda paneline giriyoruz, Ayarları seçiyoruz, daha sonra da e-posta ve cep telefonunu seçiyoruz. En altta mail2blogger olarak bilinen e-postayla kayıt gönderme adresi yazan bölüme geliyoruz. Buradaki mail adresinin noktadan önceki kısmı blogger kullanıcı adınız bu kısım sabit, noktadan sonraki kutucuğa ise istediğiniz ve gizli bir kelimeyi yazmanız gerekiyor. Alttaki seçenekleri işaretleyerek de isterseniz attığınız e-postaların direk yayınlanmasını, isterseniz de taslaklara kaydedilmesini tercih edebilirsiniz. Bu seçimi de yaptıktan sonra en alta inip ayarları kaydet butonuna tıkliıyoruz.
Ve post yazmaya hazırız ...
Postumuzu yazarken de;
Fotoğraf albümünden yüklemek istediğimiz fotoğrafa gelip sol alttaki ok işaretli butona tıklıyoruz, e-posta ile gönderi seçiyoruz. Yeni mail sayfası açılıyor, kime kısmına bloggerda
Gizli kelimeyle oluşturduğumuz e-posta adresini giriyoruz, kimden kısmında zaten kendi mail adresimiz default olarak yazılı geliyor. Konu kısmına postumuzun başlığını, gövde kısmına da postumuzu yazıyoruz, yuklediğimiz resim altta, üstte , ortada istediğiniz yerde kalabilir.
Daha sonra gönder diyoruz ve tataaaa:)
Ve Apple'ı seviyoruz :)
Bu post resimsiz olmasin diye de eskilerden bir Sephora oje resmi ekliyoruz:)
Ders çalışırken sıkıntıdan çekmişim:)
Morla bordo arası, içinde altın rengi simleri olan , güzel bir oje. Ama sürümü zor bu Sephora ojelerin, hem de birkaç kat geçmek gerekiyor.. İndirimde 3 TL'ye düşürüyorlar...
Sevgiler....

4 yorum:

  1. Çok çok teşekkür ederim.O kadar aradım ki bu konuda bir bilgi.Sonunda burda buldum ve üstelikte gayet açıklayıcı.Ayrıca blogunuzda çok keyifli.Ziyarete devam edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim faydalı bulmanıza:)

    YanıtlaSil
  3. Yazdıklarının hepsini yaptım gönderiyorum ama bir türlü yayınlanmıyor sorunu çözemedim gitti :(

    YanıtlaSil
  4. Post taslaklara kaydediliyor, taslaklara gidip yayınlaman lazım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...