31 Ağustos 2013 Cumartesi

MAC Far Yardımı Lütfen:)

Uzun zamandır MAC'ten All That Glitters isimli farı almak istiyordum, önce tekli olarak alayım dedim ama tekli farlar 50 TL iken refill olanlar 37 TL, hadi dedim kendime güzel bir renk daha seçip  ikili  palet yaptırayım , all that glittersı tüm göze sürüp daha kahve/bronz tonlarında olan diğer farla da gölgeleme yaparım. Ama şöyle bir sorun var ki o ikinci fara karar  veremiyorum:)

Mac'te kahve/bronz tonlarında o kadar çok renk var ki Mac'e çok aşina olmayan ben işin içinden bir türlü çıkamadım. Tek emin olduğum çok koyu bir kahve istemediğim.

Aklımdaki seçenekler; Sable/ Woodwinked / Satin Taupe .
 İşte bu noktada bir bilene ihtiyacım var, çünkü birbirlerine çok yakın renkler :) Sizce All that glittersa en çok hangisi yakışır ki??

Bu arada tekli kutulu farları BURADAN , tekli refill farları BURADAN inceleyebilirsiniz. İnternet satış sitesinde sadece 4'lü palet bulabildim ona da ŞURADAN ulaşabilirsiniz, aslında aklımda ikili palet almak vardı ama fiyatları aynıymış, dörtlüyü alırım ilerde dörde tamamlarım belki, ya da kendi farlarımdan boyutu uyan olursa depot edip palete eklerim:)

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bu üçünden başka bir öneriniz varsa ona da açığım:)


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Ben twinks yada bronzeada bakmanı öneririm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hr ikisi de süper renklermiş:) twinks istediğimden daha koyu bir renk ama bronze aklımda çok teşekkürler...

      Sil
  2. All that glitters'a Satin Taupe yakışır ;) Hatta daha bugün ikisini birlikte kullandım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...