26 Ağustos 2013 Pazartesi

Essence Kajal Göz Kalemleri Teddy ve Feel The Eclipse

Essence'ın hem Kajal hem de Long Lasting serisinden göz kalemlerini denedim ve hepsini beğendim diyebilirim. Kajal serisi kalemleri kalemtraşla açılanlardan , ben ucunu istediğiniz kadar inceltebildiğiniz için bu tür kalemleri daha çok seviyorum.





08- Teddy en sevdiğim göz kalemim diyebilirim, bronz ışıltılı orta tonlu bir kahverengi. Sürümü yumşacık tek seferde süper renk veriyor. Kalıcılığı da hiç fena değil. Bu fiyata süper ötesi bir göz kalemi. Sanırım bu kalemi bitirerek ilk defa bir göz kalemi bitirme dalında  kişisel rekorumu kıracağım.

21- Feel the Eclipse ise mat bir lacivert, renk verişi Teddy kadar net, sürümü onun kadar yumuşak olmasa da yine ortalamanın üzerinde bir kalem ve her markada bulunmayan güzel bir renk. Bu rengi çok sevsem de gözlere keskinlik verdiğinden çok sık kullanamıyorum ama az miktarda sürülip dağıtıldığında çok güzel oluyor.

Kısacası her iki kalemi de şiddetle tavsiye ederim, hele ki Teddy çok başarılı bir kalem. Kalemlerin fiyatları yanlış hatırlamıyorsam 3.5 TL , Kadınlar günü indiriminde falan yakalarsanız bedavaya alabilirsiniz:)

Sevgiler...

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...