27 Eylül 2012 Perşembe

Yves Rocher Hydra Vegetal Serisi

Yves Rocher nemsiz ciltler için olan bu yeni serisini çıkaralı 2-3 hafta oluyor sanırım , ben bu seriden elimde olan ürünleri 1.5 haftadır kullanıyorum. Hazır ürünler tanışma fiyatlarıyla indirimli satılırken yorumlarımı paylaşmak istedim, belki denemek isteyenleriniz olur:)


Serideki ürünlerden yalnız yüz temizleme jeli yok bende, şu an çok fazla yüz temizleme jelim olduğu için bu seriyle birlikte herhangi birini seçip kullanıyorum.

Öncelikle serinin tüm ürünlerine oldukça hafif bitkisel bir koku hakim ( bana biraz salatalığı andırıyor ama öyle yoğun bir şekilde değil ), kozmetik ürünlerde kokudan hoşlanmıyorsanız bile rahatsız olacağınızı sanmam. Ben serinin kokusunu oldukça çok  sevdim.

Hassas bir cildim yok ama yine de belirteyim ; kullandığım ürünler yüzümde sivilceye ya da irritasyona neden olmadı.



İlk ürünümüz tonik , ürün alkol içeriyor ama daha önce denediğim alkollü tonikler gibi cildi yakmıyor ,yumuşak bir tonik. Yüzümü yıkadıktan sonra , toniği pamuğa döküp cildimi siliyorum. Ürün durulama gerektirmiyor , ben durulayarak da durulamadan da kullandım, durulanmadığında herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Cildi güzel temizliyor, temizleyiciliğinden oldukça memnun kaldım. Toniklerin nemlendirme konusunda yetersiz olduğunu düşündüğüm için toniği değerlendirme kriterlerim arasında nem verme yok, ama bu ürünün cildi ekstradan kurutup germediğini söyleyebilirim.

Bu ürün normal ve karma ciltler için.

Toniğin şişesini çok beğendiğimi de söylemeden geçemeyeceğim:)

Ürünün sayfası BURADA

Ürün 200 ml , normal fiyatı:21.90 TL, tanışma fiyatı:17.90 TL




Serum serinin en merak ettiğim ürünüydü. Cildim yağlıya dönük karma ve genellikle serum tarzı ürünler benim cildime çok ağır geliyor. Fakat bu serumun yapısı karma ciltlileri bile rahatsız etmeyecek kadar hafif. Ürün jel kıvamına yakın bir kıvamda, beyaz renkli. Ben bu ürünü aldığımdan beri her gece , gece kremi niyetine kullanıyorum. Sabah kalktığımda cildim yumuşacık ve gerçekten neme doymuş oluyor. Bu serinin benim için favori ürünü budur.

Cildinde yoğun nemsizlik hissedenlere 7 gün boyunca sadece bu serumu uygulayarak nem kürü yapmaları öneriliyor. Belki kışın bu kürü de deneyip sizlerle paylaşırım.

Bu ürün de normal ve karma ciltler için. 

Şişenin pompalı olması da avantaj , kullanımı kolaylaştırıyor. Pompanın ağzında bir başlık mevcut, hijyen açısından güzel bir düşünce olmuş.

Ürünün sayfası BURADA

Ürün 30 ml , normal fiyatı:44.90 TL, tanışma fiyatı:37.90 TL



Bir diğer ürünümüz jel krem. Hem gündüz hem gece kullanabileceğiniz, jel yapıda , oldukça hafif bir nemlendirici. Sürdüğümde cildimi ferahlatıyor, anında emiliyor, yapısını çok sevdim.  Ürün normal ve karma ciltler için fakat jel yapıda olduğundan yağlı ciltlere bile çok ağır gelmeyecektir, nemlendirmesi de normal/karma cilt için oldukça başarılı ve yeterli . Kuru ve kuruya dönük ciltliler içinse yetersiz olacağını düşünüyorum. Cildiniz kuruysa alttaki krem tam size göre, bunu es geçebilirsiniz:)

Ürün cam kavanozda.

Ürünü BURADAN inceleyebilirsiniz.

Ürün 50 ml, normal fiyatı:32.90 TL, tanışma fiyatı:27.90 TL





Son ürünümüz ise yopun nemlendirici krem. Bu krem fotoğrafta görebileceğiniz gibi krem yapıda, normalden kuruya cilt tipleri için uygun olan yoğun nemlendiricili bir ürün. Bildiğiniz gibi benim cildim karma , bu kremi annem kullanıyor. Kendisi kremden çok memnun, gün içinde yüzünü çok fazla yıkadığı halde sabah sürdüğü kremin etkisinin akşama kadar sürdüğünü söylüyor:) Annemin cildi oldukça kuru , onun cildi için yeterli olduğuna göre sadece normalden kuruya ciltler için değil çok kuru ciltler için bile bir alternatif olabilir bu krem. Kısacası annem kuru ciltlilere tavsiye ediyor:)

Bu ürün de cam kavanozda.

Ürünü BURADAN inceleyebilirsiniz.

Ürün 50 ml, normal fiyatı:32.90 TL, tanışma fiyatı:27.90 TL



Son olarak mağazada çektiğim stand fotoğrafını da paylaşmak istiyorum. Ben Yves Rocher'in bu yeni serisini beğendim, seride hafif bir serum olması ise en ilgimi çeken nokta oldu. Keşke seride bir de göz kremi olsaymış , serinin özelliklerine uygun bir göz kremi güzel bir seçenek olurdu. Genel olarak serideki ürünler tavsiye edebileceğim ürünler oldu.

Sevgiler...

6 yorum:

  1. işte en merak ettiğim yeni ürünlerden biride bu seri elimdeki krem, tonik ve temizleyicilerim bitmeden almayı düşünmüyorum.:)

    YanıtlaSil
  2. yves rocher bu gidişle sana ömür boyu sponsor olacak.herhalde en çok tanıttığın marka yves rocher :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bekleyen onlarca yazı var başka başka markalardan ama elim bu ara hep Yves Rocherlere gidiyor haklısın:) Ama kullandığım ürünlerin çoğundan memnun kalıyorum cidden...

      Sil
  3. başka başka markaları bekliyorum senden..çünkü sayende o kadar çok ürün keşfettim ve deneyip memnun kaldım ki yeni keşifler için heyecanlanıyorum..sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, serum ile 7 günlük nem kürü nasıl yapılıyor? Sabah ve akşam yalnızca bu serumu kullanarak (ve başka krem sürmeyerek) mı, yoksa başka biçimde mi? Teşekkürler yanıt için :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...