24 Eylül 2012 Pazartesi

Taze Bittiler #13

Son zamanlarda o kadar çok ürün bitirmişim ki haftasonu fotoğrafları çekerken üçe bölmek zorunda kaldım. İlk kısmını da yazayım hazır fotoğraflamışken ( hevesim geçmeden desem daha doğru olur, bu aralar pek bloga yazasım gelmiyor ).




1) Yves Rocher Minceur Intensive / Triple Action Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Vücut Kremi: Ürünün yazısını daha önce BURADA yazmıştım. Bitip bir süre geçtikten sonra daha iyi anladım ki oldukça etkili bir ürünmüş. Bir tane daha edindim ama sanırım gelecek sene yaz yaklaşırken kullanacağım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ürünü BURADAN da inceleyebilirsiniz.

FİYAT: 74.90 TL - 150 ml( Sık sık olan Yves Rocher indirimlerine denk getirip daha uygun fiyata edinebilirsiniz )

2) Gliss Sıvı Saç Kremi : Bu ürünü hemen hemen bütün bitenler yazılarımda görüyorsunuz. Bu kez boyalı saçlar için olan Color Protect versiyonunu kullandım, zaten içerik olarak bir fark olduğunu düşünmüyorum, çeşitlerinin sadece kokuları farklı. Ben en çok bunun kokusunu seviyorum sanırım. Bu üründen oldukça memnunum ama farklı ürünler denemek istediğimden Yves Rocher'in Detangling Water'ı ile devam ediyorum, onu da yakında blogda yorumlayacağım. Bu ürünü de tavsiye ederim.

FİYAT: 7-8 TL - 250 ml

3) Armani Code EDP : Bu parfüme bayılıyorum, çok uzun zaman önce bitirmiştim aslında ama şişesini atmaya kıyamadım:) Özellikle egzotik kokulardan ve turunçgil kokularından hoşlananlara tavsiye ederim. BURADA da detaylı anlatmıştım.

FİYAT: 56 TL - 30 ml ( Fakat ben bu fiyata bir daha hiç yakalayamadım:( )

4) Avene Hydrance Optimale Legere : Kendisini ŞURADA uzun uzadıya anlatmıştım. Oldukça memnun kaldığım bir ürün olmasına rağmen daha ucuz alternatiflerinden de (La Roche Posay Hydreane - Legere) çok memnun olduğumdan, bir daha satın almam.

FİYAT: 55 TL - 40 ml

5) Yves Rocher Kayısılı Yüz Peelingi : Bu ürünü de ŞURADA tanıtmıştım. Güzel bir peeling fakat daha sonra birkaç yüz peelingi daha deneyince anladım ki tanecikleri bir yüz peelingi için fazla sert ve iri. Bende sorun olmadı ( severek de kullandım ) ama hassas ciltlilere tavsiye etmem. Hassas ciltliler yine Yves Rocher'in tahıllı peelingini deneyebilir, böyle bir sorununuz yoksa bu ürünü de şiddetle tavsiye ederim.

FİYAT: 14.90 TL - 50 ml

6) Klorane Saç Kremi Testerı : İki kullanımlık çıktı içinden, benim için sıradan bir saç kreminin ötesine geçmedi. Tam boyunu almayı düşünmem.

FİYAT: (Bu ürün tester ama tam boyunun fiyatını yazıyorum) 35 TL - 150 ml

7) Avon ColorTrend Gloss : Çok uyduruk bir ürün, zamanında almışım. Çekmecemin dibinden çıkarıp çöpe atıyorum.

FİYAT: -

8) Bioderma Photoderm AKN Mat - SPF 30 : Bu testerı denedikten sonra gidip tam boyunu aldım. İşte testerlar bunun için:) Oldukça memnun kaldığım bir ürün diyeyim şimdilik, yakında blogda tanıtmaya çalışacağım. SPF 30 olduğu için sonbahar ve kış kullanımı için de oldukça uygun bence.

FİYAT: (Bu ürün tester ama tam boyunun fiyatını yazıyorum) 45-50 TL - 40 ml

9) Clinique Lash Power Curling Maskara: Ürünü BURADA anlatmıştım. 5-6 kere anca kullanmıştım ki kurudu , zaten verim alamadığım bir maskaraydı. Tavsiye etmem.

FİYAT: 55 TL

10) L'oreal Telescopic Maskara- Carbon Black: Uzatma özelliği çok iyi olan bir maskara, çok fazla hacim vermiyor ama verdiği görüntüyü çok seviyorum. Plastik fırçalı olması beni biraz tedirgin ediyor, plastik fırçaların kirpiklere daha çok zarar verip döktüğünü düşünüyorum fakat fırçasını da etkisini de çok beğeniyorum. Zaten o kadar uzun süre kullandım ki üzerinde yazı kalmamış. Ayrıca çok uzun sürede kuruyor, ben bir seneden fazla kullanmış olabilirim.

FİYAT: 40 TL civarında.

Sevgiler...





1 yorum:

  1. Telescopic Mascara benimde favorimdi, maalesef almanyada artik satilmiyor : )

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...