14 Aralık 2011 Çarşamba

Luxy BOX Açıldı!

Luxy Box sitesi üyeliklere açıldı , aylık üyelik ücreti ise 19 TL gibi makul bire fiyat. Markalar da oldukça lüks markalar , eğer doğru ürünler seçerlerse bu kutulara aylık 19 TL verilir bence:)

Markalar Şöylee;
Siteyi incelemek için TIK

Luxy Box'a üye olmak için TIKLAYINNNN...
Üye olurken nik100 referans kodunu kullanabilirsiniz...

Sevgiler...

9 yorum:

  1. Bourjois ve shiseido fondoten, Escada ve J.P.Gaultier parfüm, clinique krem, lancaster maske, YSL rimel, Givenchy allık istiyorum. Çok mu şey istiyorum:)))

    YanıtlaSil
  2. Amerikadan yapılan alış verişlerde ülkemize göndermeyn siteler veya satıcılara vermek üzere www.viaddress.com dan adres edinebilirsiniz. Böylece bu ürüne gönderdiğiniz ürün oradan size gönderiliyor. Fiyat olarak da oldukça uygun çünkü Amerika içerisindeki shipping ücretine www.viaddress.com dan Türkiye’ye shipping miktarını toplayınca zaten satıcının uluslar arası shipping fiyatı ile eşit oluyor.

    YanıtlaSil
  3. AYTÜL: Bence az bile istiyorsun:)
    davo davo: bilgi için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Makul fiyatla açılışı yapıyorlar ilgi görünce hooop fiyat tavan yapıyo öyleki 20 tl ile başlayıp fiyatını 35tl çıkaranı görmüşlüğüm var :)

    Buarada merak ettiğim,hangi fiyatla üye olursan öylemi devam ediyor yoksa fiyat artışı 19tl ile üye olanlarıda kapsıyor mu?

    YanıtlaSil
  5. Blackzen: fiyat artırımında durum şöyle oluyor , vanilya club'a aylık 15 TL'den üye olmuştum benden 3 gün sonra fiyatı 35 TL'ye çıkardılar . 15 TL'den üye olan üyelere de 2 ay daha 15 TL'den kutu alma hakkı tanıdılar, 2 ayın ardından ücret siz bu ücret üzerinden kutu almaya devam etmek istediğinizi onayladığınız takdirde 35 TL'ye çıkıyor. Umarım bunların da fiyatı sonradan yükselmez...

    YanıtlaSil
  6. AlışverişDellysi ben luxy box'a üye oldum ancak ödemeyi nasıl yapıyoruz anlamadım.

    YanıtlaSil
  7. Bayagi bir Box'lar aciliyor Türkiye'de de. Ama ben yinede en cok Glossy Box'u begeniyorum, kavusamadan bile sevdim onu :P

    YanıtlaSil
  8. AYTÜL: Üye olduktan sonra aboneliğimi başlat butonuna tıklıyorsun ve kredi kartı bilgilerini giriyorsun.
    KelebekGibi: :) Glossy box gibi bir kutu oluşumu Türkiye'de zor görünüyor ama keşke olsa:)

    YanıtlaSil
  9. luxybox kutum geldi.. Lierac krem var, ben sadece bu krem için bile alırım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...