24 Nisan 2011 Pazar

Armani Code Femme ( Bu mudur Budur=))

Atiyenin yeni şarkısını (budur) açıp hoplayıp zıplayıp duruyorum bu aralar=) Bu parfümü çok uzun zamandır çok beğeniyordum fakat fazla pahalı olmasından dolayı almıyordum. Geçenlerde limangoda 30 ml 'si 56 TL  idi 10 TL kuponum da olunca alayım da özel günlerde kullanırım dedim:) Her gün kullanasım var orası ayrı..

  • Üst notalarda portakal, zencefil, armut şerbeti, arap yasemini; orta notalarda portakal çiçeği, yabani yasemin, lavanta, bal; alt notalarda ise değerli ağaç karışımı ve vanilya kullanılmıştır.


  • Ben bu parfümü sıktığımda en çok portakal kokusu alıyorum ama öyle basit bir koku değil, nasıl tarif edilir bilmem ama kısacası çok güzel ve özel. Benim tenimde parfümlerin çoğu kalıcı olmuyor , ama bu pafüm 8 saat falan kalıyor tabi çok çok hafifliyor ama hafif hali bile güzel. Çok seviyorum işte ben bu parfümü , sevmeyen de dünyada 3 kişi falan anca çıkar bence=) Şiddetle tavsiye edilir özel bir parfüm arayanlara..

    Bu parfümü 1-2 yıldır takip ediyorum ne yurtdışı sitelerde ne Türkiye'de ucuz göremedim. 75 ml'si 150-200 TL civarında. Ama kesinlikle değer..
    Sevgiler..

    5 yorum:

    1. çok merak ettim şimdi:) güle güle kullan canım:)

      YanıtlaSil
    2. Benim de gozum var bundaaa:D Umarim bir gun benim de olur... Guzel gunlerde kullan canim :)

      YanıtlaSil
    3. tam yaz kokusu diyosun yani ;) en kısa zamanda gidip bakacağım bu kokuya merak ettim doğrusu güle güle kullan cnm.

      YanıtlaSil
    4. çoooooooook güzel bir kokudur armani code,2-3 yıl önce kullanmıştım bir daha almak kısmet olmadı ama süper özel bir koku,güle güle kullan tatlım ;)

      YanıtlaSil
    5. çok guzel bi koku sevilde Bayrma ve yılbaşında yuzde 30 yakın ındırımlere giriyor

      YanıtlaSil

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...