5 Mart 2013 Salı

8 Mart WishList!

8 Mart yaklaşıyor diye uzun zamandır kozmetik alışverişi yapmıyordum, 8 Mart'ta kendime biraz izin verebilirim yani:)

İndirim kesinmiş gibi davranıyoruz ama umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz:)


Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner - 02 Brown : Uzun zamandır kahverengi jel eyeliner istiyorum, Maybelline'in kahverengisini de sevdim. Eğer standlarda bulabilirsem kesin alacağım, biliyorsunuz Maybelline her yerde satılıyor.


Rimmel London Apocalips : Bu stainimsi glossları birçok blogda gördünüz ,ben de çok merak ediyorum kendilerini. Eğer denediğimde de beğenirsem Luna ve Celestial renklerini almayı düşünüyorum. Rimmel London Watsons'larda satılıyor.



BeeBeauty Vücut Ürünleri : BeeBeauty markasını uzun zamandır denemek istiyordum ama bitmek tükenmek bilmez bakım ürünleri stoğum yüzünden deneyememiştim. Gratis'lerde BeeBeauty markası indirime girerse özellikle Vanilya ve CheeseCake'li serinin ve Tatlı Badem ve Narlı serinin vücut losyonlarını/body Butterlarını denemek istiyorum.
Pure Beauty Cilt Bakım Ürünleri : Biliyorsunuz Pure Beauty Watsons'larda satılan Kore menşeili ve oldukça uygun fiyatlı bir cilt bakım markası. Eğer Pure Beauty de indirime girerse makyaj temizleme yağını ve antioksidan özellikli narlı göz kremini  denemek istiyorum.



Bourjois Healthy Mix Fondöten : Bourjois bildiğim kadarıyla hem Watsons'larda hem Rossman'larda hem de bazı Gratis'lerde satılıyor. Healthy mix serisini çok merak ediyorum ama sanırım artık üretilmiyormuş. Bulabilirsem ve indirimde olursa fodötenini denemek isterim.



Essence Dudak Kalemleri : Essence da Gratis ve Rossman'larda satılıyor. Şimdilik aklımda bir renk yok beğenirsem bir iki renk alabilirim.



Essence Long Lasting Göz Kalemleri : Göz kalemlerinden de özellikle bloglarda çok methini duyduğum Hot Chocolate rengini istiyorum.


Tabi çalıştığım için mağazaları anca akşam gezebileceğim, umarım standlar boşalmamış olur:)


Sevgiler...




Avene Çekilişinin Yeni Talihlisi!

Merhaba Arkadaşlar kamelya.com sitesiyle düzenlediğimiz çekiliş sonuçlarını ŞURADA açıklamıştım. Ama 2'li Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli Seti ürününü kazanan arkadaş geri dönüş yapıp iletişim bilgilerini paylaşmadığı için ( Avene Masque Apaisant Hydratant - Yatıştırıcı Nem Maskesi 'ni kazanan arkadaşta sorun yok , kendisine ürün en kısa zamanda gönderilecek ) bu ürün için yaptığım çekilişi tekrarladım, umarım bu seferki kazanan mailine bakar:)

Çekiliş listelerini  ve diğer detaylarını ŞURADA bulabilirsiniz. Bu sayfada sadece yeni kazanan olacak.


Yeni kazanana gelince;






84. hakkın sahibi Asya Spotçu Avene 2'li Cleanance Yüz Temizleme Jeli Seti'ni kazandı kendisini tebrik ediyorum.

Kazanan arkadaşa mail attım , kendisi iletişim bilgilerini gönderir göndermez kamelya.com'dan Vahap Bey gönderimi yapacak.

Sevgiler...


2 Mart 2013 Cumartesi

Avene Ürünleri Hediye Çekilişi Sonucu!

 Merhaba Arkadaşlar kamelya.com sitesiyle düzenlediğimiz çekilişin  sonuna geldik:)

Çekiliş listelerini aşağıdan bulabilirsiniz.

Ekstra haklarla birlikte 137 hak sahibi var listede.

Çekilişi random.org ile yaptım, hediyeler 2 kişiye gideceğinden 2 kez tekrarladım. İlk talihliye 2'li Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli Seti , ikinci talihliye ise Avene Masque Apaisant Hydratant - Yatıştırıcı Nem Maskesi gidecek .

Kazananlara gelinceee:)



İlk kazanan 132. hakkın sahibi  Sevgili gönül . Kendisine 2'li Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli Seti gidecek.



İkinci kazanan 101. hakkın sahibi Sevgili  AYBUKE067 . Kendisine  Avene Masque Apaisant Hydratant - Yatıştırıcı Nem Maskesi gidecek





gönülü ve AYBUKE067'yi tebrik ediyorum,her ikisine de mail attım.

Kazanan arkadaşlar iletişim bilgilerini ilettiğinde kamelya.com'dan Vahap Bey  gönderimi hemen yapacak:)

kamelya.com'a teşekkürler...

Sevgiler...






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...