28 Şubat 2013 Perşembe

Kamelya.com İşbirliği ile Avene Ürünleri Hediye!

Uzun zamandır hediye çekilişi yapmıyorduk, Kamelya.com ile yapacağımız çekilişin hediyelerini sizler için bizzat kendim seçtim:) İki izleyiciye iki farklı hediye gidecek, umarım hediyeleri beğenirsiniz...

Hediyelerimiz benim de birçok ürününü severek ve güvenerek kullandığım Avene markasından, aslında Avene ürünleri sık indirime girmez ama Kamelya.com'da birçok Avene ürünü indirimli , göz atmanızı tavsiye ederim.

Gelelim Hediyelere;


                                                         2'li Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli Seti


                                            Avene Masque Apaisant Hydratant - Yatıştırıcı Nem Maskesi


Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler;

  • Firmanın sitesine üye olup (TIK TIK!) , bu yazının altına üye isminizi ve kazanmanız halinde size geri dönüş yapabileceğim mail adresinizi bırakmanız.
  • Blogumun izleyici olmanız.
(Bu iki madde çekilişe katılım için zorunlu, alttaki madde ise + haklar için )

  • Hediye çekilişini blogunuzda /Facebook'ta / Twitter'da duyurmanız ve duyuru linklerinizi bu yazının altına Kamelya.com üye isminiz ve mail adresinizle birlikte eklemek. ( +1'er hak )

Kargo ücreti firmaya ait olacak

Çekilişi random.org ile yapacağım, Avene Cleanance Yüz Temizleme Jeli seti ilk talihliye , Avene Yatıştırıcı Nem Maskesi ikinci talihliye gidecek.

Çekilişimiz Şubat ayının son günü yani, 28 Şubat saat 24.00'da sonlanacak, sonucu da birkaç gün içinde belirleyeceğim.

Herkese bol şans:)




25 Şubat 2013 Pazartesi

Ufak Alışveriş

Uzun zamandır öyle toplu kozmetik alışverişi yapmıyorum ya ihtiyacım olan bakım ürünlerini alıyorum ya da çok hoşuma giden uygun fiyatlı birkaç makyaj malzemesinin dışına çıkmıyorum. Bu kural 8 Mart'ta bozulacak sanırım çünkü aklımda ufak tefek birkaç parça var:) Bir 8 mart Wish List yazısı hazırlayablirim, bir blogda görmüştüm güzel fikir.


İlk fotoğraftakiler tamamen ihtiyaç:)

1) Elseve Sıvı Saç Kremi : Sizlere ŞURADA  tanıttığım sıvı saç kremim bitmeye yüz tutunca bunu aldım, bence Gliss'lerden daha iyi nemlendirip yumuşatıyor , sevdim. Bir de beyaz kaplı olanı vardı birdahaki sefere onu alıp kullanacağım. 7 TL'ye aldım.

2) Arko Nem Gliserinli El Kremi : Bunu alalı baya oldu, Migros'un kozmetik kampanyasından almıştım. Çok güzel bir krem tam çantaya atmalık:) Kokusuna da bayılıyorum. 2.5 TL'ye aldım.

3) Listerine Ağız Gargarası : Bundan önce Colgate'in ağız gargarasını kullandım bence çok etkisiz bir ürün( bitenler  yazısında ayrıntılı yazarım) , Listerine'e geri döndüm. Bu hafif nane aromalı olan yine de gözlerinizi yaşartacak kadar yakıyor:) 500 ml boyu 12 TL.


İkinci fotoğraftakiler ihtiyaç dışı , lüzumsuz meraktan alınan ürünler;

1) Essence Home Sweet Home #2 Allık : Turuncu allıklara zaafım var her seferinde alıp, bir süre sonra beğenmeyip elimden çıkartıyorum. Bile bile yine aldım en azından ucuz ,kullanmazsam da desenine bakıp bakıp mutlu olurum:) Fiyatı 9.95 TL

2-3 ) Rimmel Kate Moss Rujlar : 16 ve 111 numara , her ikisini de ŞU YAZIMDA tanıtmıştım. İkisini de çok seviyorum fakat 111 sık kullanacağım bir renk değil. 16 günlük olarak kullanıp bitirebileceğim bir renk. İkisini 20 TL'ye almıştım.

Bu postun fotoğrafları berbat biliyorum:(

Sevgiler...

24 Şubat 2013 Pazar

Rimmel London Kate Moss Rujlar 111 ve 16

Rimmel London'ın çıkardığı Kate Moss rujlar pek meşhurlar biliyorsunuz, ben de geçenlerde Watsons'ta ikinci üründe %50 indirim kampanyası varken bu ikisini kaptım:)

Öncelikle şunu söyleyeyim Türkiye'de bu rujlar üç seri halinde satılıyor; siyah kaplı üzerindeki Kate yazısı kırmızı olanlar, siyah kaplı Kate yazısı pembe olanlar ve kırmızı kaplı Kate yazısı siyah olanlar bu seriler yazdığım sırayla satışa sürülmüşlerdi zaten. Bende ikinci ve üçüncü seriden birer ruj var.





111 (Kiss of Life)- 16


111 Kiss Of Life gerçekten orjinal bir renk, sıcak alttonlu koyu bir kırmızı bu ve gerçekten çok hoş duruyor. Özellikle büyük/dolgun dudaklarınız varsa çok havalı duracaktır:) Bu kırmızı kaplı olan seriden ve bu seri tamamen mat rujlar içeriyor, diğer rujları bilmiyorum ama 111 numara gerçekten mat ve dudakta kadife gibi duruyor. Bu duruşun bir bedeli olarak dudakları bir miktar kurutuyor tabi ama gerçekten rahatsızlık verici çatlak çatlak görünüme neden olacak bir kuruma değil bu çok hafif bir kuruma. Oldukça kalıcı bir ruj kesinlikle. Kendisine bayıldım, tavsiye ediyorum:)

16 Numara ise siyah üzerine pembe yazılı olan seriden, 111 kadar olmasa da bu da mat sayılabilecek bir ruj bence. Bu rengi tarif etmek zor biraz , çok hafif korallık barındıran bir pembe diyebilirim ( aslında biraz da mavi alttonlu olabilir:)) Bu ruj dudağı kurutmuyor bunun yanısıra oldukça da kalıcı. Dudakta çok doğal ve tatlı  duruyor, Özellikle buğday tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum. Bunu da çok seviyor ve tavsiye ediyorum.

Rujların hafif meyvemsi bir kokuları var bence rahatsızlık verecek bir koku değil.

Rujlar 4'er gr ve fiyatları 12.99 TL . ( Ben indirimle ikisini 20 TL'ye almıştım )

Rimmel'in rujlarını şaşırtıcı derecede beğenince 8 Mart indiriminde biraz Rimmel ürünü edinmeye karar verdim:)  Rimmel'in tavsiye ettiğiniz ürünleri varsa yorum yazarsanız sevinirim...


Sevgiler...



21 Şubat 2013 Perşembe

Real Techniques Fırçalar Satışta!

Satılık Kozmetikler 'e Real Techniques fırçalar ekledim. Almak isteyip de yurtdışından sipariş vermek istemeyenlere duyurulur:)



Sağ taraftaki SATILIK KOZMETİKLER başlıklı fotoğrafa ya da  BURAYA tıklayarak satıştaki ürünleri görebilir ve alışveriş detaylarını oradaki yazının sonundan okuyabilirsiniz.




İyi Alışverişler...

19 Şubat 2013 Salı

The Body Shop İndiriminden

Biliyorsunuz TBS Ocak ayında indirimdeydi ( evet yazıyı yazmakta geç kaldım:( ) . Body Butterların çoğu , büyük boy duş jelleri, bazı makyaj ürünleri ve yılbaşı serilerinin tümü %50 indirimdeydi. Benim payıma aşağıda gördüğünüz ikili düştü.



Yılbaşı serilerinin üçünün kokusunu da sevdim aslında ( en az gingerlı olanı ) ama bu Vanilla Bliss serisinin kokusuna tek kelimeyle bayıldım! Benim gibi şekerli kokulardan haz etmeyen bir insanı bile kendine aşık edebilen bu kokuyu denemelisiniz:) Serinin duş jelini ve el losyonunu aldım.

Duş Jeli klasik 250 ml'lik bir duş jeli , El losyonu ise daha önce TBS'de hiç rastlamadığım bir ürün 240 ml'lik devasa ,tombik , pompalı bir ambalajda ve bir el bakım ürünü için çok büyük bir gramaja sahip.

Her iki ürünü de %50 indirimli aldım duş jeli 8,95 TL, el losyonu 9.95 TL.

Ürünleri yakında yorumlayacağım, bu sene satıştan kalktıysa bile seneye aklınızda bulunur:)

Sevgiler...

Inglot Seyahat Fırça Seti!

Ben bu seti markafoni'den almıştım fakat aldıktan sonra Inglot mağazasına gittiğimde orada da olduğunu görmüştüm, hatta hala tükenmemiş olma ihtimali de yüksek zira kasanın arka tarafındaki raflarda duruyor bu setler ve çok dikkat çekmiyorlar:)

Setimiz küçük kırmızı rugan bir çantayla geliyor. ( boyutları 14.5 x 12 cm ). Tam çantaya atmalık bir set aslında ama bizim yıldızımız tam anlamıyla barışmadı gitti:)




Setin içinde ikisi yüz fırçası olmak üzere altı adet fırça var, önceden uyarayım fırçalar fazla küçük , şimdi fırçalara tek tek bakalım;


Fondöten Fırçası : Daha önce hiçbir fondöten fırçasında rastlamadığım bir tipi var bu fırçanın:)  Doğal kılları kaliteli ,yumuşak, dökülme yapmıyor falan ama bence fondöten uygulamak için uygun bir fırça değil. Likit fondöten uygulandığında o "yol yol" görünüme neden oluyor malesef.


Pudra Fırçası : Fondöten fırçasına kıyasla çok daha başarılı bir fırça. Yine kılları doğal,yumuşak, kaliteli ve dökülme yapmıyor. Pudra uygulamasında iyi ama tüm yüze uygulama yapmak için fazla küçük bir fırça, bence ideal bir sayahat boy allık fırçası. Kendisini sevdiğimi söyleyebilirim.


 Kapaklı Dudak Fırçası : Fırçayla ruj uygulamadığımdan nasıl olduğuna dair bir fikrim yok fakat kapaklı olması güzel. Kılları sentetik. İnce uçlu olduğundan dudak çizgisi için de rahatlıkla kullanılabilir.


Göz Farı Fırçası : Geniş bir far fırçası, tüm göz kapağına tek renk far uygulamak için ideal , güzel bir fırça. Blending de yapılabilir ama ben denemedim. Doğal ve yumuşak kılları var , dökülme yapmıyor. Bu fırçayı gerçekten sevdim!


Kapatıcı Fırçası : Hiç kullanmadığım bir fırça daha! Diğer fırçaların aksine bu fırçanın  da kılları sentetik. Kapatıcı uygulamak için de ideal boyutta ama uygulama performansına dair yorum yapamayacağım.


Açılı Fırça : Ben ince eyeliner sürmeyi sevdiğimden bana biraz kalın geldi. Ama kalın eyeliner çekenler çok sevecektir.  Ben ayrıca farları liner olarak sürmek için de kullanıyorum bu konuda da başarılı.


Bu seti almasam da olurmuş hani , ama seyahatlerde kullanışlı olacağını düşündüğümden pişman da değilim:)

Setin normal fiyatı 90 TL ben %50 indirimle 45 TL'ye almıştım. 45 TL'lik bir set için ( hakkını yememek gerek ) başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, özellikle doğal kıllı olan fırçaların kılları çok kaliteli.

Son olarak Avene Ürünleri hediye ettiğimiz çekilişimize katılmak için TIK TIK!

Sevgiler...




11 Şubat 2013 Pazartesi

Yves Rocher'den Gelen Paket!

Artık hepiniz biliyorsunuzdur geçenlerde Yves Rocher mükemmel bir 90'lar Partisi düzenledi. Pek tabi ki parti İstanbul'daydı ve bendeniz katılamadım. Parti davetine katılamayacağımı bildirdiğimde , Yves Rocher PR sorumlusu Niran Hanım herzamanki hassas tavrıyla  bana da partide hediye edilecek paketten hazırlayabileceklerini söyledi , bana da mutlu olmak düştü:)

Bu güzel paketi Ankara Cepa mağazası müdürü Tuğçe Hanım hazırladı, paketin içeriğini zaten diğer bloglarda gördünüz ama bu şirin mor sepete bayıldım:)





Ürünleri denedikçe yorumlayacağım. Zaten Felt Tip Eyeliner'ı BURADA , Purbleuet Göz Makyajı Temizleyicisinin tek fazlı olanını ise BURADA anlatmıştım. En çok bronzerı merak ediyorum çok paketine bayıldım.

Niran Hanım'a ve Tuğçe Hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum.

Sevgiler...

9 Şubat 2013 Cumartesi

Satışa Eklenenler! Real Techniques Fırça Seti

Satılık Kozmetikler 'e yeni ürünler ekledim. Bu ürünlerden birisi de hepimizin çok sevdiği ve merak ettiği markalardan biri olan Real Techniques Strater Kit. Bu setten iki adet sipariş vermiştim biri bana diğeri size:)Yakın zamanda bu markanın diğer fıçalarından da birer adet koyacağım satışa beklemede kalın:)

Ayrıca satıştaki diğer ürünlerde de indirim yaptım.

Sağ taraftaki SATILIK KOZMETİKLER başlıklı fotoğrafa ya da  BURAYA tıklayarak satıştaki ürünleri görebilir ve alışveriş detaylarını oradaki yazının sonundan okuyabilirsiniz.









İki ve üzeri ürün aldığınızda kargo ücretini ben karşılayacağım.

İyi Alışverişler:)

Biraz da Dekorasyon Alışverişi! Tasarım Yastıklar

Uzun zamandır yatağımın üstüne orjinal desenli yastıklar almak istiyordum, aradığım tarzdakileri apolena.com'da buldum ve uzun cidden uzuuun uğraşlar sonucunda beğendiklerimi ikiye indirgeyebildim:)

Öncelikle kararsız bir yapınız varsa işiniz zor zira sitede aşırı fazla çeşit var ve gerçekten her şey  çok şirin:) Sitede ev tekstili üzerine pek çok ürün var ; yatak örtüleri, kanvas tablolar , kanvas saatler ve en çok da özel tasarım yastıklardekorayon aşıklarını zıvanadan çıkarabilir:)

Ben kırmızı ağırlıklı odamda , daha önceden sahip olduğum yastıklarla kombinleyebileceğim şekilde şu ikiliyi seçtim;


 Gönderim yaptıkları kutunun üstünde bayıldığım Apolena amblemleri var , çok güzel düşünülmüş.




Yastıklar arka tarafında Apolena amblemi ve çiçekler olan şeffaf plastikten, ağzı fermuarlı bir kılıfta geliyor, annem hemen bu kılıfları sahiplendi kesin kullanır bir şekilde:)



Yastıkların arkası kadifemsi bir kumaştan ve düz renk, desenlerden sıkılırsanız ters çevirip kullanabilirsiniz rahatlıkla. Ayrıca kenarlardaki şeritlerin altında gizli bir fermuar var ve kılıfları bu fermuar sayesinde çıkarıp yıkayabiliriniz ( fotoğraflamayı unutmuşum).

Yatıklar gerçekten çok kaliteli , her detay düşünülerek yapıldığını anlıyorsunuz.

 
Köpekli yastığı BURADAN inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Yastığın ebatları 43x43 cm ve şu an indirimli fiyatı 29.90 TL.


Noel babalı bu şirin yastığı ise BURADAN inceleybilir ve satın alabilirsiniz.Yastığın ebatları 43x43 cm ve şu an indirimli fiyatı 32.90 TL.



Ben yeni yastıklarımı eskiden sahip olduğum bu yastıklarla kombinleyerek kullanıyorum bence çok şirin ikililer oldular:)

Siteden ürünler 2 iş günü içinde ulaştı, paketleme de çok başarılıydı. Annem de yastıkları görür görmez salondaki koltuklarımız için yastık bakmaya koyuldu, şu an seçim aşamasında:)

Bundan böyle bloga dekorasyon içerikli ve etiketli postlar da ekleyeceğim, yakınlarda yaptığım mum alışverişini yazabilirim mesela:)

Sevgiler...

İyi Haftasonları...

4 Şubat 2013 Pazartesi

Yves Rocher Roll-On'lar

Yves Rocher'in roll-on'larıyla tanıştığımdan beri başka roll-on kullanmıyorum. Bu iki roll-on blog için yaptığım Yves Rocher Turu sırasında hediye edilmişti, ikisini de o kadar çok sevdim ki Şuradaki Alışverişimde bir de lavantalı olanını aldım.






Bendekiler hint pamuk çiçeği ve laos nilüferi özlü olanlar. Pamuk Çiçeği kokulu olan çok yumuşak , kremsi bir kokuya sahip, Laos Nilüferi ise çok hafif varla yok arası bir çiçek kokusu . Her ikisinin kokusu da benim çok hoşuma gitti, yine de diğer çeşitlerini deneyeceğim:)

Roll-on'lar sıvı formda, başlık sayesinde rahatlıkla ( akmadan, bulaşmadan ) kullanılıyor.

Cildi tahriş etmeyen yumuşak bir yapıları var.

Çok fazla terleyen bir insan değilim ve benim için terleme konusunda yeterli oldular.

İçerik listesinde alüminyum var malesef.

Ürünler 50 ml ve 6 ay kullanım ömürleri var, fakat düzenli kullanıldıklarında maksimum 2-3 ayda bitiyorlar zaten.

Fiyatları uygun , normal satış fiyatları 9.90 TL fakat sık sık indirime giriyorlar.

Alüminyum faktörünü önemsemiyorsanız şiddetle tavsiye ederim, ben  çok severek kullanıyorum:)

Laos Nilüferi Roll-on'u BURADAN , Hint Pamuğu Çiçekli olanı BURADAN inceleyebilirsiniz.

Sevgiler...

3 Şubat 2013 Pazar

Cosmed'den Gelen Yılbaşı Paketi!

Evet bu paket elime ulaşalı 1 aydan fazla olmuş olabilir ama bu aralar blogu o kadar boşladım ve o kadar geriden geliyorum ki! Zamanla yoluna girer umarım , girmezse de sağlık olsun sonuçta hoşuma gittiği için blog yazıyorum ve canım istemezken de zorla yazmak istemiyorum.

Neyse gelelim konumuza, Cosmed bloggerlara çok değer veren bir marka biliyorsunuz marka ilk lansmanlarını yaparken de bloglara paketler gönderilmişti, o zaman tarafıma ulaşan paketi de ŞURADA anlatmıştım sizlere. Cosmed yılbaşı nedeniyle bu paketi gönderdiğinde çok sevindim yine:)





Çok şeker bir kutuda geldi hediyeler, kutunun içinden Cosmed ürünlerinin dışında gerçekten şirin hediyelikler de çıktı ; öncelikle çok özenle hazırlanmış, el ile yazılmış bir kartpostal, dolar şeklinde bir selpak, kurşun kalem tipli bir tükenmez kalem:), çorap ve kalpli süs.


Ayrıca kutudan iki adet de Cosmed ürünü çıktı : el ve ayak kremi.El kremi daha önceki kutudan da çıkmıştı, ayak kremini de kullanmaya başladım bile şimdilik memnunum , umarım yakında yazabilirim:)

Cosmed'e ve Çiğdem Hanıma bu şirin paket için teşekkür ediyorum...

Sevgiler...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...