11 Eylül 2012 Salı

Essence Çekilişi Sonucu!

İlk defa ekstra haklar içeren bir çekiliş yaptım ve bu iş zormuş:) Öncelikle karşılaştığım birkaç noktadan bahsetmek istiyorum;
-> Ekstra hak olarak Twitter paylaşımlarını çekiliş postumda belirtmediğim için ve de verilen Twitter paylaşım linklerini kontrol edebileceğim bir Twitter hesabım olmadığından bu paylaşımlara ekstra hak vermedim. Bir sonraki çekilişte Twitter paylaşımlarını da çekilişime ekleyeceğim.
-> Aynı şekilde Google Plus için de açıklamada bulunmadığımdan Google Plus paylaşımlarına da ekstra hak vermedim, gelecek çekilişimde bunu da hesaba katacağım.
-> Bazı arkadaşlar blog paylaşım linkleri yerine benim çekiliş postumun linkini vermişler onlara blog tanıtımı ekstra hakkını veremedim.
-> Bazı arkadaşlar facebook ve blog paylaşımlarının linki yerine direk blog sayfalarının ya da facebook hesaplarının linkini vermişler, bu seferlik eğer yazıyı bulabildiysem ekstra hakları verdim ama birdahaki çekilişte ekstra haklardan faydalanamayacaklar. Postlar arasında çekiliş tanıtımını aramak yorucu oluyor.
-> Adsız olarak bırakılan yorumları çekilişe dahil etmedim.
-> Birden fazla yorum bırakanlarınkini aslında tamamen geçersiz sayacaktım ama bu seferlik tek çekiliş hakkı verdim.

Durum bu arkadaşlar, ayrıca oluşturduğum listenin screenshotını  parçalar halinde aşağıya ekliyorum. Çekiliştre toplam 315 hak bulunuyor, çekilişi random.org ile yaptım.

Gelelim çekiliş sonucuna ;

Çekilişi kazanan  276. hakkın sahibi masumkedi , tebrikler masumkedi:)

masumkedi'nin yorumu;

hgk ismiyle izlemeye aldım blogta ve facete kampanyayı paylaştım
facebook hesabım:
http://www.facebook.com/burcu.ekici.33?ref=tn_tnmn
http://masumkedi-kampanyalar.blogspot.com/2012/09/alsveris-dellysi-hediyeleri.html

Kendisine mail yoluyla da ulaştım, bana dönüp (umarım döner:))iletişim bilgilerini verdikten sonra hediyesini yollayacağım.

Güzel günlerde kullan masumkedi :)



















2 yorum:

  1. 315 kişi içinden kazanmış olmak beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler. Mailinizi yanıtladım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...