21 Ağustos 2012 Salı

Yves Rocher Protectyl Vegetal After-Sun - Güneş Sonrası Ferahlatıcı Jel

Güneş ürünleri okumaktan sıkılmamışsınızdır umarım, ama hazır bu ürünleri yeni kullanmışken yorumlamak istiyorum. Daha önce de söylediğim gibi yorumlamadığım bütün güneş ürünlerini yorumladıktan sonra, tatile götürdüklerim postu hazırlayacağım ( bu postları çok seviyorum:))

Bu ürünü tatilim boyunca nemlendirici niyetine hem yüzüme hem vücuduma uyguladım, yanımda ne yüzüm için ne de vücudum için ekstra bir nemlendirici götürmemiştim, bu ürün tüm ihtiyacımı karşıladı diyebilirim.








( Ürünün içeriğini yukarıdaki fotoğrafa tıklayarak inceleyebilirsiniz)

  • Ürün fotoğraflardan görebileceğiniz gibi mavi renkli ve jel yapıda. Jeli derinize sürdüğün anda ferahlatıcı bir his veriyor, bu hissi veren neredeyse tüm after-sunlarda bulunan aloa vera özü.

  • Ferahlatma etkisinin yanında, gerilen cildinizi çok güzel nemlendirip rahatlatıyor.  Ferahlatma ve nemlendirme etkisini çok beğendim, ekstra bir nemlendiriciye gerek duymazsınız büyük ihtimalle.

  • Ürün hem vücuda hem yüze uygulanabiliyor, ben de bu şekilde uyguladım. Ne vücudumda ne yüzümde herhangi bir hassasiyete ya da sivilcelenmeye neden olmadı.

  • Cilt ürünü rahatlıkla emiyor ( zaten güneşten kurumuş cilt neme hasret olduğundandır belki de:)) , fakat az da olsa yapış yapış bir his bırakıyor, fakat bu his kısa sürede kayboluyor.

  • Ürünün çok ağır ve tatlı bir kokusu var. Koku hassasiyetiniz varsa uzak durun! Ben kokulu ürünleri severim ama bunun kokusu zaman zaman bana bile ağır geldi.

  • Ürün Madagaskar Afloyası içeriyor ve cildin güneş ışınlarına karşı kendini koruma ve onarma mekanizmasını güçlendirme vaadi var. Ben herhangi bir güneş yanığına maruz kalmadığım için bu etkisini test etme şansım da olmadı.

  • Ürün paraben ve dimethicone içeriyor , ben takılmıyorum fakat takılanlar için belirtmek isterim.

  • Açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor.


  • Ürün 150 ml , liste fiyatı 24.90 . ( Sık sık yapılan indirimlerden daha uygun fiyata edinebilirsiniz , örneğin şu an %20 indirimde ve 19.90 TL )

Ürünü BURADAN inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Ürünün bir de losyon kıvamında olan versiyonu var , onu da  BURADAN inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürünle aynı kokuda olan Tahiti Monoi Duş Jeli/Şampuan'ı da edinerek takım yapabilir  , kendinizi şımartabilirsiniz ( Ben öyle yaptım:) , onun yazısı da yakında )

Benim memnun kaldığım bir ürün oldu, bu kadar yoğun parfüm içermeseydi tekrar alırdım. Fakat tatlı kokulardan hoşlananlara kesinlikte tavsiye ederim.

Sevgiler...



1 yorum:

  1. Merhaba ,
    Bir alışveriş sever olarak böyle bir blog keşfetmek mutluluk verici...
    takipdeyim...
    yves rocher kullanıcısıyım ayrıca ..
    sevgiler
    chfashiontrend@blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...