5 Ocak 2012 Perşembe

Luxy Box - Aralık

Luxy Box kutum tam da 31 Aralık günü geldi , yılbaşı hediyem oldu:)

Öncelikle fiyat bilgisi vereyim aylık abonelik 19 TL ve her ay kapınıza içinde deneme boy ve tester ürünlerin olduğu bu kutu ekstra kargo ücreti ödemeden geliyor. Her ay farklı ürünler oluyor tabi ki kutuda ve işin eğlencesi de burada:)

Üye olmak için TIK TIK!

Gelelim Aralık Ayı kutusuna...

 İç içe iki kutu şeklinde...
 Yılbaşı konsepti her yerde olunca Luxy Box da trende uymuş , bence çok şık olmuş...

Kutunun içerisindekiler;
1- Lierac Paris Mat Chrono – Emulsion Hydratant (Tam boy 40 ml / 129 TL)
Parlamayı engelleyici, nemlendirici yüz emülsiyonu. Uygulandığı andan itibaren cilde mükemmel bir matlık ve nem kazandırıyor.

Kutudan çıkan ürün tester paketinde 1-2 kullanımlık.Bu anti-aging etkili bir ürün o yüzden annem kullandı çok sevdi, güzel nemlendiren , cildin yağlanmasını geciktiren güzel bir kremmiş:) Fiyatı biraz çok mu sanki:)))

2- Lierac Exclusive Intense Nuit Creme (Tam boy 50 ml / 274 TL)
Kırışıklık doldurucu yoğun gece yüz kremi, Kompleksi yanında detoksifiye edici ve drenaj arttırıcı ajanlar da içerir.

Kutudan çıkan ürün 15 ml, tam boyun yaklaşık 3'te 1'i. Bu krem direk kırışıklık kremi, kendisini anneme verdim. Kullanmaya başladı, ufak olduğuna bakmayın 2-3 ay gider, bitince annemle birlikte yorumlarız:) Bence bu kadar lüks bir markanın bu kadar pahalı bir kreminin 15 ml'lik boyunun kutuda bulunması çok güzel ve şık olmuş:)

3- Mavala Mini Color Oje (Tam boy 5 ml / 18,25  TL)- 165 Vanilla
Uzun süre çıkmayan , kulanımı kolay, doğa dostu dünyaca ünlü oje.

Kutudan çıkan ojenin mini boyu, normalde de 5 ml'lik mini boy olarak satılıyor ve bence bu çok güzel bir fikir. Ben hiç oje bitirememiş anca kurutabilmiş bir insan olarak mini boy ojeleri destekliyorum:)  Oje şu an parmaklarımda, sürümü oldukça güzel, çabuk kuruyor, 2 gün önce sürdüm  henüz soyulma çatlama yapmadı. Bu arada LuxyBox yetkilisi Tuğba Hanım kutumu göndermeden önce bana mail atıp ojede nasıl bir renk tercih edeceğimi sordu, bence çok ince ve müşteri memnuniyeti odaklı ,güzel bir jestti. Ben de açık ve doğal renkler tercih ettiğimi söyleyince bana fotoda gördüğünüz vanilla rengini göndermiş ki çok sevdim:) Bu kadar kaliteli bir ojenin kullanamayacağım bir renkte çıkmasına üzülürdüm doğrusu.

4- Rausch Renk Koruyucu Şampuan (Tam boy 200 ml / 54,50  TL)
Avokado yağı ve atkuyruğu özü içeren, boyalı saçın renginin kalıcılığını sağlayan şampuan.

Şampuan için biraz fazla küçük bir boy olduğunu düşünüyorum, faydalarını görmek için yeterli süre kullanamayacağım, o yüzden bunu seyahatlere saklayıp o şekilde değerlendireceğim sanırım.

5- Rausch Avakado Yoğun Bakımı (Tam boy 100 ml / 59  TL)
Avokado yağı ve atkuyruğu özü içeren, saç derisine bakım yapan, nem seviyesini düzenleyen ve saç uçlarına kadar güçlendiren saç yoğun bakımı.

Bu yoğun bakım kremini/maskesini en kısa sürede kullanacağım, saç bakım ürünlerine düşkünlüğümü zaten biliyorsunuz:) Kutudan çıkmasına en sevindiğim ürün diyebilirim=)


Kutu hakkında genel birkaç cümle edecek olursam; Bence luxy box ismiyle müsemma bir kutu olmuş zira ürünler cidden lüks , ben daha önce kutudaki markaların hiçbirini denememiştim, TR'de pek bilinmeyen ya da fiyatlarından ötürü denenemeyen ürünler seçmeleri güzel olmuş. Eksilere gelecek olursak; Kutudan çıkan iki cilt bakım ürünü de Anti-aging etkili profilinde 23 yaşında yazan birine anti-aging ürünleri göndermemeleri gerek diye düşünüyorum, ürünler bütün kutularda aynı olmamalı, yaş , cilt türü , saç rengi, saç cinsi gibi kriterler dahilinde bir dağıtım yapılmalı , bir de kutudan en azından bir tane makyaj malzemesi çıkmasını beklerdim. Tabi bu Luxy Box'ın ilk kutusu ve bu tip eksikliklerin olması çok normal, ben zamanla kendilerini geliştirip bu işi en iyi şekilde kotaracaklarına eminim:)

Buradan Tuğba Hanım'a ve bütün Luxy Box ekibine Aralık kutusu ve emekleri için teşekkür edip başarılar diliyorum...

Sevgiler...

1 yorum:

  1. cnm blogunu zevkle takip ediyorum uzun zmndr özellikle yaptığın alışverişler ilgimi çekiyo çünkü bu konuda çok benzediğmizi düşünüyorum inditex indirimnden aldıklarını postlamanı istiyorummm:)öpüyorumm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...