24 Nisan 2011 Pazar

Armani Code Femme ( Bu mudur Budur=))

Atiyenin yeni şarkısını (budur) açıp hoplayıp zıplayıp duruyorum bu aralar=) Bu parfümü çok uzun zamandır çok beğeniyordum fakat fazla pahalı olmasından dolayı almıyordum. Geçenlerde limangoda 30 ml 'si 56 TL  idi 10 TL kuponum da olunca alayım da özel günlerde kullanırım dedim:) Her gün kullanasım var orası ayrı..

  • Üst notalarda portakal, zencefil, armut şerbeti, arap yasemini; orta notalarda portakal çiçeği, yabani yasemin, lavanta, bal; alt notalarda ise değerli ağaç karışımı ve vanilya kullanılmıştır.


  • Ben bu parfümü sıktığımda en çok portakal kokusu alıyorum ama öyle basit bir koku değil, nasıl tarif edilir bilmem ama kısacası çok güzel ve özel. Benim tenimde parfümlerin çoğu kalıcı olmuyor , ama bu pafüm 8 saat falan kalıyor tabi çok çok hafifliyor ama hafif hali bile güzel. Çok seviyorum işte ben bu parfümü , sevmeyen de dünyada 3 kişi falan anca çıkar bence=) Şiddetle tavsiye edilir özel bir parfüm arayanlara..

    Bu parfümü 1-2 yıldır takip ediyorum ne yurtdışı sitelerde ne Türkiye'de ucuz göremedim. 75 ml'si 150-200 TL civarında. Ama kesinlikle değer..
    Sevgiler..

    22 Nisan 2011 Cuma

    Son İnternet Alışverişlerim #2 ( Gümrüğe Takılmayın Lütfen:( )

    İnternetten biri dün biri pazar olmak üzere iki posta alışveriş yaptım. İkisinin de gümrüğe takılmasından deli gibi korkuyorum:( Bu yasağı çıkaranları boğarak öldürmek istiyorum. Tekin Acar'a ve türevlerine de gözünüz aydın bizi artık daha rahat kazıklayabileceksiniz demek istiyorum. Her neyse umarım bu siparişlerim elime geçer de bir derin oh çekerim..
    Geçen Pazar ebay'den çok merak ettiğin NYX far paletlerinden aldım. Catwalk renkli paleti tercih ettim , oldukça sıcak tonlar var içinde , umarım fotodaki gibi güzel çıkar. Kargo dahil 23 TL'ye geldi.
     Dün itibariyle de hali hazırda kullanmakta olduğum Dior Nude fondötenimi yedekledim. Aslında hiç aklımda yoktu ama anneler günü nedeniyle 54 TL'ye dştüğünü görünce biraz aklım çelindi, bir de %10 makyaj indirimi çıkınca ortaya tamam alıyorum dedim:) %10 makyaj indirimi , %10 da sadık bendenizin bağlılık indirimiyle 45 TL'ye almış oldum . Cildime neredeyse tam olan 22 Cameo rengini aldım yine.

     Arkadaşımın kullandığı ve benim her sabah içimi açan bu kokuyu da Türkiye'de bulamayıp deneyemememe rağmen, bu son fırsat diyip aldım. Malum yasak günah muhabbetleri=) Calvin Klein Truth adlı parfümümüz 100 ml EDP olup 65 TL'dir. Bendenize 60 TL'ye gelmiştir.MUA'da seveni de sevmeyeni de vardır, ama seveni daha çoktur:) Elime ulaşırsa yaz parfümüm olacak gibi, umarı ulaşır:(
    Ne dersiniz sizce cicilerime kavuşabilecek miyim:( Siz de tüm ihtiyaçlarımı alayım bu yasak uygulamaya geçmeden , tarzı tutuşmalar yaşıyor musunuz:))) Bugün biraz argolu bir post hazırladım ama sinirliyim bu yasağa ne yapayım...Artık çilek kampanyalarını takip bile edemeyecek miyim yani:(
    Sevgiler Ladies..( Blog yasağını nasıl yendiysek bunda da birlikte karşı duralım)

    17 Nisan 2011 Pazar

    Cerrahoğlu Eczanesi Alışverişi

    Uzun zamandır krem allıklara takmıştım kafayı ama kullanıp kullanamayacağımı bile bilmediğim bir ürüne çok para vermek istemiyordum. Dün akşam yine Cerrahoğlunun resimsiz , açıklamasız internet sayfasını incelerken clarinsin krem allığının tke çekimle 16 TL olduğunu gördüm, ama allığın ne resmi vardı ne rengi yazıyordu:) Cerrahoğlu sana sesleniyorum çoğu resim açılmıyor sitedeki, renk skalalı ürünlerin rengini bile yazmıyorsunuz, bir el atıverin siteye yahu=)
    Ben de Ya Nasip dedim aldım bu gizemli allığı, gelince sizinle paylaşırım, görsellerde aratınca allık alttaki fotolardaki gibi çıkıyor ama yine de emin olamıyorum çok farklı bir şey gelmeyeceğinden.

    Ürün sapasağlam gelirse ve ben de beğenirsem cerrahoğlundan dermokozmetik ürünleri alışverişi de yapacağım.. Ama cidden sitelerini biraz güncellemeleri lazım.
    Siz neler alıyorsunuz Cerrahoğlu'ndan ya da Clarins krem allığı deneyeniniz var mı?

    11 Nisan 2011 Pazartesi

    Renkli Nemlendiricilerim

    Bu postta elimdeki stila renkli nemlendiricileri karşılaştıracağım. ( Bu post bir izleyicimin isteğiydi, çok geç oldu kusura bakmasın). İkisini de Cheapsmells'den aldım kargo dahil 20 TL civarına geldi. İkisi de SPF 30.






    Bol fotolu swatchlar da hazırladım size:)Tüpten ilk sıkıldığında renkler arasında çok büyük fark var , hatta light 02 bildiğiniz beyaz duruyor. Ama yayınca durum değişiyor , yine fark var tabi ama o kadar bariz değil. Ben NW20-25 falanım sanırım benin tenimdeki duruşları böyle. Hangisi bana daha uygun bilemiyorum açıkcası, light 02 biraz açık , light 03 biraz koyu kalıyor sanki, sizce hangisi benim cildime daha çok uymuş?

    Ürün Yorumlarına geçersek, şu an bunları kullanmıyorum, SPF 30 olduklarından yaza saklıyorum, ama Light 02 yazın çok açık kalır sanırım, ben ona bir el atayım:)  Kremler sheer yapılı kapatıcılıkları az, ama sorunsuz ciltler için yeterli bence ve çok doğal duruyor. Ürün oil free olmasına rağmen benim karma cildimi zaman zaman yağlandırabiliyor, üstüne pudra geçmek gerekebilir ama üşengeç ben hiç geçmiyorum=) Yani 35$'a alınmaz bu ürün ama 20 TL'ye kesinlikle alınır, ucuza yakalarsanız kapın derim:)

    Benim cildim hassas değil , bende sivilcelenme yapmadı..
    Sorularınız varsa bendeniz burdayım:)

    10 Nisan 2011 Pazar

    My Lovely Stila Eye Shadow Quad:)

    Benim en en sevdiğim far paletim :) Renklerin hepsini birbirinden çok seviyorum.. Ben susayım fotolar konuşsun:





    Renkler Sırayla Şöyle: Shadow Shades:  Bouquet, Jezebel ,Twig  , Coral ( bu allık olarak geçiyor)
    Bu paleti brigettesboutique'den almıştım aldığımda da size kaçırmayın diye yazmıştım:) Ama artık çok geç çünkü kalmamış:( Alışverişimin detaylarına ŞURADAN bakabilirsiniz. Kargo dahil toplam 18.29 $ ödemişim yani 26-27 TL. Farlar çıkarılıp taıkılabiliyor, yani boş palet niyetine de kullanılabilir.

    Bouquet hariç bütün farlar bol pigmentli sürümü kolay, bouquet biraz daha sert. Bouqueti far bazı olarak kullanıyorum bütün göz kapağıma sürüyorum, Jezebeli günlük hayatta (neredeyse her gün), twigi de akşam çıkarken :)Jezebel Style allıkla süper oluyor bu arada.

    Kalıcılıkları pek iyi değil ama ben far bazı kullanmıyorum belki bazla durum kotarılabilir.

    Benim en memnun kaldığım internet alışverişlerimden biri oldu bu palet.. ebayde falan rastlarsanız kaçırmayın:)
    Sevgiler..

    3 Nisan 2011 Pazar

    Son İnternet Alışverişlerim

    Selam Ladies.. Bilgisayarımın kafayı yemesi dolayısıyla blogdan çok uzak kaldım, bütün fotoğraflarım da silindi, size söz verdiğim postlar biraz gecikmeli olacak malesef. Son online alışverişlerimden aklıma gelenleri yayınlayayım dedim, ama yazacak daha çoook şeyim var...
    Öncelikle lovelyshoes babetlerim gelsin ama bunları lovelyshoes sitesinden değil , yine bir çin menşeili siteden aldım. Ayakkabılar gelene kadar sizlerle siteyi paylaşmayacağım, gelsin onaylayayım sonra veririm:) Ayakkabılar tamamen aynı fakat kargo ücreti de ayakkabıların fiyatı da biraz daha az.
     Kargo dahil 16 $ tuttu yani 24 TL. Umarım çok kalitesiz çıkmazlar, geçen seneden beri pudra rengi babet arayıp da bulamadığım için aldım bu babeti. 37 numara giyiyorum normalde, bir numara büyük alayım dedim ve china size 38 aldım.

     Armani Code almayı çok uzun zaman önce aklıma koymuştum, fakat çok pahalı olduğundan cimriliğim tutmuştu . geçenlerde Limango'da 30 ml boyunu 56 TL'ye görünce alayım da aklımda kalmasın dedim.

    Bir de markafoniden çok çook güzel bir elbise aldım, elbise dün geldi Medium beden almıştım fakat malesef büyük geldi:( İnternet alışverişinin sakat yönleri işte, small almış olsaydım bu elbiseye aşık olurdum:(

    Yeni postlarda görüşmek üzere..
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...