18 Ocak 2011 Salı

Maybeline Colossal Volum' Express Maskara

Bu maskarayı çok çok uzun zaman önce kipada bütün kozmetik ürünlerde %50 indirim varken almıştım ( bu yılbaşındaki indirimi kaçırdım vizelerim yüzünden ühühühühü) ve yaklaşık 7 TL'ye gelmişti. Rossman'da 10 TL'ydi geçen hafta fiyatı. Öncelikle şunu söylemeliyim bu fiyata ( 10 TL civarı) alınabilecek, tartışmasız en iyi maskara.


Bendeki fotolardan da gördüğünüz gibi siyah renk, ama kahverengisi de çok beğeniliyor söyleyeyim. Ben her ne kadar renkli maskara olayına pek sıcak bakamasam da denenebilir.
Fırçası pek bir tombik, ama bu tombiklik alt kirpiklere rimel uygulamayı hiç de zorlaştırmıyor, kıvrım olayını iyi ayarlamışlar. İsminden de anlaşıldığı gibi azıcık uzatıp bayağı hacim veren bir maskara bu. Kalıcılığını bugün test ettim ve yeterli buldum, herhangi bir göz makyajı temizleyiciyle de çok rahat temizleniyor. Sanırım tek kusuru topaklanma yapması, ben kirpik fırçası kullanarak topakları biraz ayıkladım ama yine de benim Lancome L'extreme' im topaklanma yapmama açısından buna 1000 basar. Ben topaklanma olayına önem verdiğimden ve kirpiklerin ben makyajlıyım diye bağırmasından hoşlanmadığımdan, bu rimeli çok fazla kullanacağımı sanmıyorum. Ama Colossal fiyatı da göz önünde bulundurulduğunda kesinlikle sınıfı geçecek bir ürün. Tavsiye olunur.

4 yorum:

  1. colossal'ın waterproofu daha başarılı diye biliyorum,ben sadece waterproof kullandım karşılaştırmasını yapamıyorum malesef

    YanıtlaSil
  2. ben de bu rimeli kullanıyorum gayet memnundum ama şimdi max factor masterpiece siparişi verdim bekliyorum gelmesini

    YanıtlaSil
  3. Colossal waterprofu ben beğenmedim.Waterproofu dolgunluk vermiyor,kirpiklerde ağırlık yapıyor
    ama normal olanını dolgunluk vermesi açısından seviyorum..

    YanıtlaSil
  4. bu rımleı bende kullanıyorum ama dıger renklerını de merak edmıyor degılım :S :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...