13 Eylül 2010 Pazartesi

Nü'de %50 İndirimli Pijamalar

Nü'yü kardeşimle birlikte geçenlerde keşfettik. Bildiğim kadarıyla cepada,kentparkta,panorada,bahçelide var ,diğer şubeleri için internet sitesine bakabilirsiniz. Konumuza dönelim geçen haftalarda kardeşimle birlikte girmiştik şöyle bir bakmaya (Kentpark şubesine) görevli arkadaşlar pijamalarda etiket fiyatı üzerinden %50 indirim olduğunu söyledi biz hemen atladık tabİ:) Birer pijama takımı kaptık ikisi de birbirinden şirindi, takımlar ortalama 12'şer TL'ye geldi ki cicili bicili pijama takımlarının ne kadar pahalıya satıldığını bilirsiniz.Bunlar da fazlasıyla cicili bicili:) O zaman gittiğimizde baya çeşit vardı, o zaman aldığımız takımalrın resmini çekmeye üşendim:)
Bugün takrar Nü'ye göz atayım dedim, yine doğru pijama standına yollandım haliyle. Bir tane şirin mi şirin takım beğendim ve düşünmeden aldım.
Bu gittiğimde gördüm ki pijamalar baya azalmış ama hala güzel şeyler var. Bir tavsiyem bedenlere çok takılmayın örneğin benim daha önce burdan aldığım pijama Small du bu Large ikisi de gayet güzel oldu. Orta kilolardaysanız small-large skalasındaki ürünleri rahatlıkla alabilirsiniz.
Fiyat: 13.5 TL (26.95 TL'den düştü)

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...